Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLO BEZ KAZNE

Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.04.2015.
u 23:21

Igrala se 52. minuta i u jednom od mnogih zajedničkih zračnih duela, Španjolac je tradicionalno podigao ruku i njome zamahnuo te udario našeg reprezentativca prilično snažno po licu. Krv je odmah potekla

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za Atletico Madrid u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida, ali nije uspio pomoći da njegova momčad ostvari bolji rezultat od 0:0. Uz to je od starog "prijatelja" Sergia Ramosa dobio neugodan udarac zbog kojeg će mu zujati u glavi sljedećih nekoliko dana.

Igrala se 52. minuta i u jednom od mnogih zajedničkih zračnih duela, Španjolac je tradicionalno podigao ruku i njome zamahnuo te udario našeg reprezentativca prilično snažno po licu. Krv je odmah potekla i bilo je za očekivati da se takav start kazni najmanje žutim kartonom.

S obzirom da srbijanski sudac Milorad Mažić to nije učinio, Mandžukić je "poludio" i počeo se žaliti. Sudac ga je opominjao i prijetio mu kartonom kako bi smirio situaciju za koju je sam bio kriv. Osim toga, odlično je sudio cijeli susret.

Ipak, naš reprezentativac sigurno ga neće baš po dobrome pamtiti jer kad su ga "zakrpali" ušao je na teren i nastavio s nervozom pa je samo četiri minute od grubog Ramosova starta dobio žuti karton. Razlog je bio, naravno, konstantno prigovaranje. A mogao je dobiti još jedan žuti karton kad je u 71. minuti udario Carvajala. U toj situaciji sudac Mažić progledao mu je kroz prste i nije mu dodijelio drugi žuti karton, zbog kojeg bi propustio uzvrat 22. travnja na Santiago Bernabeuu.

>> Atletico i Real riješit će pitanje pobjednika na Santiago Bernabeuu!

>> Juventus pobijedio Subašićev Monaco nakon sumnjivog jedanaesterca

Komentara 40

Avatar Django
Django
23:35 14.04.2015.

Ja sam gledao jednu sasvim drugu utakmicu koju je srbijanski sudac Milorad Madžić totalno upropastio natežući cijelo vrijeme za Real. To su tokom cijele utakmice i ponavljali objektivni komentatori jedne inostrane TV postaje. No da, reći će netko, ali tii komentatori su sportski novinari, ipak se oni razumiju u nogomet.

ST
steiner
03:34 15.04.2015.

Utakmicu sam pratio u USA na FOX sport kanalu i komentirali su jako lose sudjenje sto se u potpunosti slazem i nije mi jasno koju ste vi utakmicu gledali???

DU
Deleted user
23:50 14.04.2015.

Doista mi nije jasno kako je to sudac odlično sudio. Sudac je apsolutno bio van igre koja mu je curila kao voda kroz prste. Cijeli meč je bio bez prave kontrole, na rubu incidenta. Tako se ne sudi. Bilo je tu dosta previda ( i pomoćnika), ne onakvih koji bi direktno utjecali na rezultat, ali svakako na tu napetu atmosferu. Laktovi su fercerali na sve strane. Doista mi nije jasno kakv odgovor sam sebi možeš kao sudac dati na ono što se događalo kad vidiš ispred sebe raskrvavljenog igrača. Mislim, što ga je ozlijelilo? Možda veliki komarac? A žuti mu je da za start koji uopće nije bio prekršaj. OK, trebao mu je dati za onoliko žučno prigovaranje, ali ako već nije.....ovo je bilo van svake pameti. Sve u svemu događaji su se stvarali sami od sebe, a sudac je to više bespomoćno gledao, nego aktivno utjecao na tijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije