Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEŠTO SE KUHA...

Senzacija: Dinamo krenuo po Andreja Kramarića!

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
13.01.2016.
u 22:29

Josip Kramarić (otac Andreja) danas se neočekivano pojavio u Maksimiru te u klubu obavio ozbiljne razgovore s čelnicima Dinama. I obje strane sada će pokušati riješiti ovaj transfer. Točnije, jednogodišnju posudbu.

Andrej Kramarić mogao bi se vratiti u Maksimir! Ova priča zvuči senzacionalno, daleko je od realizacije, ali nešto se kuha. Već danima. A svakim danom sve ozbiljnije. Andrej Kramarić velika je želja hrvatskog prvaka, a niti sam igrač ne bi imao ništa protiv povratka u matično jato, piše Goal.

Josip Kramarić (otac Andreja) danas se neočekivano pojavio u Maksimiru te u klubu obavio ozbiljne razgovore s čelnicima Dinama. I obje strane sada će pokušati riješiti ovaj transfer. Točnije, jednogodišnju posudbu. Andrej Kramarić više nije u nikakvim razmišljanjima talijanskog stručnjaka Claudia Ranierija, pa u potrazi za minutažom mora promijeniti sredinu. A Dinamo se nudi kao prava opcija...

Zoran Mamić i Andrej Kramarić svoje su "ratne sjekire" zakopali još u studenom kada je Dinamo u Ligi prvaka gostovao kod Arsenala u Londonu. Andrej Kramarić tada je prije utakmice posjetio modru momčad u hotelu, kratko porazgovarao i s trenerom Dinama. No, ovaj se dvojac (Zoran Mamić i Andrej Kramarić) u puno duljem razgovoru na istom mjestu zadržao i poslije samog dvoboja. I tada je, u velikoj tišini, krenula cijela priča...

Andrej Kramarić u međuvremenu se nije uspio izboriti za minutažu u redovima Leicestera, već mora – promijeniti klub. Kako bi se našao na listi putnika za Europsko prvenstvo. Kramariću treba minutaža, treba mu povratak u staru formu. A Dinamo mu to sigurno može ponuditi...

>> Ostatak teksta pročitajte ovdje

>> Trener otpisao Kramarića: Fantastičan je igrač, ali gubi šest mjeseci ako ostane

Komentara 20

MA
..Marsijanac
22:53 13.01.2016.

Huh ,to bi bilo fantasticno! Krama, Pjaca, Rog, Coric, 3-4 dobra stranca i ovi klinci iz U-17 i mnogima bi se tresle gace prije tekme sa Dinamom.

DU
Deleted user
22:32 13.01.2016.

Volim te Dinamo.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:55 13.01.2016.

A kako će riječani dalje ... kolektivni infarkt !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije