Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUZDANA ZABAVA

Seks-skandal u Manchesteru: Ne mogu prestati plakati, nadam se da video neće izaći u javnost

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
09.02.2015.
u 09:30

– To bi moglo narušiti moj imidž – rekla je "akterica" događaja

Skandal potresa Manchester United i klupski čelnici morat će se itekako potruditi da sve skupa ne probije okvire jer snimka seksa "kola" hodnicima Old Trafforda, a glavna zvijezda jedan je od nogometaša.

Tijekom jedne od brojnih zabava, nogometaš Uniteda spetljao se s djevojkom koja je stalni gost takvih veselica i odveo ju u toalet, ali ostale to nije spriječilo da izvade mobilne telefone i snimaju ih preko vrata.

Oboje su znali da ih se snima, ali nisu prestajali u aktivnosti, što je dodatno "uzbudilo" nekolicinu koja im nije davala mira i privatnosti. Nije trebalo dugo da netko nekome pošalje snimku, a onda se proširila. Srećom po klub, još nije došla do medija. Ali priča zato jest.

– Ne mogu prestati plakati, samo se nadam da video neće izaći u javnost. To bi moglo narušiti moj imidž, ali i imidž kluba. Šokirana sam cijelim događajem, zaista ne mogu vjerovati da se to dogodilo – rekla je djevojka sa snimke i nije željela otkriti tko je bio nogometaš s kojim se zatvorila u WC.

Nisu željeli ni očevici događaja, ali su napomenuli da je sve skupa bilo ispod svake razine.

– Zatvorili su se u WC, no nogometaši Manchester Uniteda mobitelom su ih snimali preko vrata, a neki su mobitel progurali i ispod vrata. Netko od gostiju kluba u jednom je trenutku rekao djevojci da ju snimaju, ali ništa nije napravila. Sve u svemu, gnjusno – prepričali su.

>> Skandal u Njemačkoj: Igrači Herthe spavali su s maloljetnicom!

Komentara 10

MI
miso
09:40 09.02.2015.

... Obrnuto, kad je procurio video njoj je (zna se kome) 'image' je u Hr. i Sr. jako porastao, kao da je stala na visoke štikle. ... Pustite snimku i računajte na velike pare od dolaska na utakmice, a damu za maskotu. ... To je naš svijet!

LU
lunar777
10:50 09.02.2015.

"Ne mogu prestati plakati"..To bi moglo naručiti moj imiđ?! a koji je to imiđ? Severina?

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:46 09.02.2015.

O čemu se ovdje priča pa ovako svinja postane poštovano ljudsko biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije