Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK INSPIRACIJE

Sammir asistirao u pobjedi Getafea u San Sebastianu

Sammir
Facebook
Autori: Vecernji.hr, Goal
20.10.2014.
u 23:44

Dodavanje za pobjedu Getafea 2:1 jedan je od ljepših trenutaka u španjolskom dijelu karijere za Brazilca.

Hrvatski reprezentativac i bivši Dinamov nogometaš Sammir zablistao je nakratko u posljednjoj utakmici 8. kola španjolske Primere kada je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade odličnim dodavanjem za pobjednički pogodak osigurao trijumf svog Getafea u gostima kod Real Sociedada.

Domaćin je u San Sebastianu poveo u 82. minuti, a Sammir je igrao od početka za goste. Igrači Getafea uspjeli su doći do izjednačenja preko Francuza Abdoula Karima Yode u 90. minuti, no Sammir se pobrinuo da kući u predgrađe Madrida odu sa sva tri boda.

>> Više o Primeri pročitajte na Goal.com

Duboko u sudačnoj nadoknadi dobro se otkrio kao najistureniji igrač svoje momčadi na lijevoj strani, te primivši loptu jurnuo prema šesnaestercu. Ispred njega su bila dva igrača domaćina, no Sammir je povukao loptu opet ulijevo i jednog od njih "slomio" lijepim driblingom, te došao gotovo ispred vratara Real Sociedada sasvim slijeva. Tada je točnom i brzom povratnom loptom na rubu peterca sa suprotne strane pronašao usamljenog Abdoula Yodu, koji nije imao težak zadatak još jednom pogoditi mrežu vratara Zubikaraija.

No najveći dio posla obavio je Sammir. Dodavanje za pobjedu Getafea 2:1 jedan je od ljepših trenutaka u španjolskom dijelu karijere za Brazilca koji je tijekom gotovo desetljeća u dresu Dinama, osim nekoliko sjajnih utakmica koje se praktički može nabrojati na prste jedne ruke, bio mnogo zapaženiji u nastupima u klubovima "drugačije vrste".

>> Sammir završio na klupi, Getafe još jednom uvjerljivo poražen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije