Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA PRIMERA

Sammir završio na klupi, Getafe još jednom uvjerljivo poražen

Sammir
Facebook
25.09.2014.
u 22:46

Bolji je bio domaći Espanyol sa 2:0, a Sammir je ušao u igru u 64. minuti.

Espanyol i Getafe odigrali su susret petog kola Primere i završilo je 2:0 za ekipu iz Barcelone, ali to ne bi bilo toliko zanimljivo da nije u priču uključen Sammir.

Odnosno, isključen! Zbog vraćanja starim navikama, a tu se misli na izlaske, alkohol i bezbrižno fotografiranje tako da svi vide što radi. Trener Cosmin Contra nije ga postavio u početnu postavu, ali uveo ga je u 64. minuti, samo što nije uspio donijeti prevagu.

Nekadašnji nogometaš Dinama uživao je u večernjem izlasku u Madridu, gdje sada živi, a koliko mu je bilo dobro odlučio je podijeliti putem Instagrama. Okružen sa šest atraktivnih žena na fotografiji i sa širokim osmijehom, Sammir je poručio: "Madrid... cijeli svijet je tu."

Uskoro je zaključio kako nije mudro hvaliti se onim po čemu je bio najpoznatiji u Zagrebu i što mu je samo donosilo probleme te je fotografiju tulumarenja izbrisao. Bilo je prekasno... Ako se ne dovede u red mogao bi ispaštati jer u Španjolskoj mu neće tolerirati ovakvo ponašanje.

No da se ne priča samo o Sammiru, Espanyol je pobijedio pogocima Garcije u 66. i Stuanija u 83. minuti. Trenutno je na 11. poziciji s tri boda, što jasno govori da im je ovo jedina pobjeda u prvenstvu. Getafe je pak pretposljednji s tri boda.

>> Sammir se pohvalio provodom sa šest ljepotica, a potom se predomislio

>> Sammir se vratio starim navikama i završio u najgoroj momčadi kola!

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Majur
22:53 25.09.2014.

Ostat će vječiti talent......nikad neće izbacit iz sebe onaj slum i neimaštinu iz koje je došao i zato živi kako mu se prohtje....šteta

SE
senior
09:12 26.09.2014.

"Vuk dlaku mijenja ali ćud ne".

DI
dinamojavolim1
14:03 26.09.2014.

sammire vrati se ti u dinamo(sad kad je sezona na hvaru gotova)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije