Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE ZVIJER'

Sammer poručio Realu i ostalima: Nemojte se ni truditi dovesti Mandžu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.04.2014.
u 10:14

– Uvijek kažem da mi se sviđa način na koji igra. Na terenu je poput zvijeri. Nevjerojatno je koliko taj čovjek pretrči i napravi za momčad – rekao je Sammer

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer još je jednom potvrdio da Bavarci ne namjeravaju prodati Marija Mandžukića nakon što na ljeto stigne Robert Lewandowski.

– Uvijek kažem da mi se sviđa način na koji igra. Na terenu je poput zvijeri. Nevjerojatno je koliko taj čovjek pretrči i napravi za momčad – rekao je Sammer za Sky90.

Pisalo se da su za Mandžukića zainteresirani Chelsea, Juventus, Real...

– Ne trebaju se ni truditi dovesti ga – poručio je Sammer.

>> Mandžukić našao mjesto u idealnih 11 uzvratnih utakmica Lige prvaka

Komentara 13

JN
Justice.No.1.
12:48 14.04.2014.

Mandzo kupi stvari i bjezi, sada ti laskaju ali cim dode Lewandowski morat ce nadoknaditi i davati mu da igra vise od tebe da zaradi novac za koji je doveden, klasicna prica i laskanje ako imalo imas pameti bjezi Mandzoo jer Bayernu slijedi stagnacija i polako prema dolje ce ici. Do prije mjesec dana svi su Mandzu tjerali iz kluba od tiska do "vodstva" de se ulizu cigi Guardioli

Avatar franioprvi
franioprvi
10:31 14.04.2014.

S Mandzom imas Mandzu i igraca vise. Svugdje ga ima.

DU
Deleted user
11:06 14.04.2014.

neka im proda guardiolu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije