Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA U MünchenU

Šahtar s igračem više do remija protiv Bayerna, Srni 90 minuta

Šahtar - Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
17.02.2015.
u 22:55

Šahtar i Bayern u prvoj su utakmici osmine finala Lige prvaka odigrali 0:0. Susret u Lavovu (u Donjecku je ratno stanje) nije puno toga ponudio, a Bavarci će ovu utakmicu željeti što prije zaboraviti.

Šahtar natjecateljsku utakmicu nije odigrao od prosinca što je Bayern pokušao iskoristi odmah na početku utakmice. Momčad Pepa Guardiola u prvih je 20 minuta bila dominantnija, ali nije uspjela stvoriti ozbiljniju priliku.

Važan trenutak dogodio se u 65. minuti kada je Xabi Alonso zaradio drugi žuti karton pa je Bayern ostao s igračem manje. Španjolskom veznjaku to je bio jubilarni 100. nastup u Ligi prvaka, no neće ga pamtiti po dobrome. Bayern je i s igračem manje bio aktivniji, no koliko je bio opasan svjedoči podatak da je imao samo jedan udarac u okvir.

Darijo Srna je s kapetanskom trakom odigrao čitavu utakmicu za Šahtar i u 38. minuti zaradio žuti karton. Ukrajinci tako nisu bez šanse u uzvratnoj utakmici koja je na rasporedu za tri tjedna.

>> Statistiku s utakmice pogledajte ovdje

>> Chelsea izvukao remi u Parizu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije