Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matjaž kek:

'Sada su otvorene karte, a naš prvi gol bio je za udžbenike!'

Rijeka - Feyenoord
Foto: PIXSELL
23.10.2014.
u 22:00

Imamo napadača koji realizira ono što drugi pripreme. Odigrali smo pametno, vidi se da su igrači naučili nešto iz utakmice sa Sevillom - kaže trener Rijeke.

- Mislim da smo zasluženo pobijedili, bio je to otvoreni 'fajt'. Slabo smo reagirali na njihovog trećeg veznog, ali kada smo se opustili i stisnuli njihovu zadnju liniju, bilo je puno bolje - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon pobjede nad Feyenoordom (3:1).

Naglasio je kako je prvi pogodak momčadi s Kantride bio za udžbenike.

- Upozoravao sam da je Feyenoord ozbiljna momčad, ali i da ćemo biti ravnopravni. Ovako velika europska pobjeda nagrada je igračima, ljudima koji rade u klubu i navijačima. Sada su otvorene karte - tvrdi slovenski strateg.

Za dva tjedna Rijeka će na uzvrat u Rotterdam.

- Očekujem da će Feyenoord biti goropadan, oni su danas dobili upozorenje. Ali skupina je takva da su svi ravnopravni. Svaka je utakmica teška. Ali i Rijeka ima svoju kvalitetu koju je danas i pokazala. Imamo napadača koji realizira ono što drugi pripreme. Odigrali smo pametno, vidi se da su igrači naučili nešto iz utakmice sa Sevillom - zaključio je Kek.

>>Rijeka u 13 minuta, Kramarićevim hat-trickom, razbila Feyenoord!

>>Grafika: evo kako je Rijeka došla do prve pobjede u skupini

>>Kod 1:1 crne misli su nam prolazile kroz glavu, no nije se ponovila Sevilla

Komentara 2

Avatar R & I
R & I
23:18 23.10.2014.

Cestitke i Rijeci i Keku na odigranoj utakmici, golovima i profesionalnom ponasanju prema igri. Idemo dalje Rijecani, na putu do uspjeha vas podrzava cijela Hrvatska.

DH
dalibor.hren
14:25 24.10.2014.

Mamić bi trebao u Kekovu školu ili, možda najbolje, odstupiti zajedno sa bratom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije