Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
andrej Kramarić:

Kod 1:1 crne misli su nam prolazile kroz glavu, no nije se ponovila Sevilla

Rijeka - Feyenoord
Foto: PIXSELL
23.10.2014.
u 21:45

Iznenadio nas je Feyenoord u prvom poluvremenu. Nije bilo lako izdržati pritisak - rekao je napadač Rijeke.

- Presretan sam zbog ove povijesne pobjede i svoja tri pogotka. Radili smo naporno i isplatilo se jer stigli smo do prve europske pobjede na Kantridi - kazao je trostruki strijelac Andrej Kramarić nakon susreta Rijeke i Feyenoorda (3:1).

- Iznenadio nas je Feyenoord u prvom poluvremenu. Nije bilo lako izdržati pritisak. Morali smo se malo i povuči. Na sreću, nakon 1:1 i nakon što su nam crne misli počele prolaziti kroz glavu, uspjeli smo postići dva pogotka i možemo biti sretni. Nije se ponovila Sevilla - kazao je sjajni napadač i dodao:

- Ovom pobjedom smo se približili prezimljavanju u Europi. Pokušat ćemo i u sljedećim utakmicama osvojiti bodove. Imamo još jednu utakmicu na Kantridi gdje možemo pobijediti svakoga, a bilo bi dobro da i u gostima osvojimo pokoji bod - zaključio je junak Kantride.

>>Rijeka u 13 minuta, Kramarićevim hat-trickom, razbila Feyenoord!

>>Grafika: evo kako je Rijeka došla do prve pobjede u skupini

>>'Sada su otvorene karte, naš prvi gol bio je za udžbenike!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije