Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roberto Mancini:

'Perišić nam je donio kvalitetu i iskustvo, a pred Brozovićem je velika budućnost'

Perišić
Foto: Reuters
1/6
01.01.2016.
u 14:56

Dugo godina Inter nije bio na mjestu koje zaslužuje - naglasio je Roberto Mancini.

- Možda će trebati mjesec dana dulje nego što smo očekivali, ali rezultat će doći. Dugo godina Inter nije bio na mjestu koje zaslužuje, a Inter uvijek mora biti u Ligi prvaka i boriti se za naslov prvaka - naglasio je Roberto Mancini, trener Intera, po povratku iz Dohe gdje je njegova momčad pobijeđena u prijateljskom ogledu s PSG-om (1:0). 

Mancini je za klupsku televiziju analizirao i učinak igrača koji su stigli ove sezone.

- Istina je da sam htio pojačanja u svim linijama. Miranda je donio iskustvo, Murillo ima kvalitetu, Kondogbia je mlad, Jovetić je donio iskustvo i kvalitetu, kao i Perišić. Zbog svih njih smo napredovali - naglasio je trener momčadi sa San Sira i dodao kako ne planira velike promjene u sastavu tijekom ovog prijelaznog roka.

- Teško je u zimi dovesti igrača koji će promijeniti momčad, a Brozović je možda najbolja kupnja jer napreduje iz tjedna u tjedan i pred njim je velika budućnost - rekao je Mancini.

>>Slaven Bilić uoči okršaja s Liverpoolom saznao sjajnu vijest

Komentara 3

Avatar Abcda
Abcda
15:21 01.01.2016.

Marcelo Broz , dobar skroz !

DA
Dankoo
18:15 01.01.2016.

B R O Z R O Z ...borben ko oroz ...epic

Avatar germanikus
germanikus
21:19 01.01.2016.

Mancini trebali ste kupiti i ponekog Slovenca da se publika ima čemu i smijati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije