Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Sjajne vijesti za Bilića uoči Liverpoola! 'Payet je na Özilovoj razini'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.01.2016.
u 12:26

U sastav bi se trebao vratiti ključni igrač Dimitri Payet (28), i to mjesec dana prije očekivanog.

West Ham u subotu dočekuje Liverpool (13.45 sati), a trener čekičara, Slaven Bilić, saznao je sjajnu vijest za početak nove godine. U sastav bi se trebao vratiti ključni igrač Dimitri Payet (28), i to mjesec dana prije očekivanog!

Do njegove ozljede londonska momčad bila je hit prvenstva, a nakon toga sve je krenulo nizbrdo pa gotovo dva mjeseca nije znala za pobjedu. Tek prošlog vikenda pobijedili su Southampton.

- Payet se oporavio od ozljede gležnja i trenirao je s momčadi i bit će na raspolaganju da odigra barem dio utakmice protiv Liverpoola - izvjestio je West Hamov čelni čovjek liječničke službe Stijn Vandenbroucke.

A obznanio je još lijepih vijesti za Bilića: 

- Isto vrijedi i za Jelavića i Cresswella koji imaju obojica dobre šanse za nastup protiv redsa. Moses i Reid će se priključiti treninzima krajem tjedna.

Bilić je naglasio kako je Payet na jednakoj razni kao i Mesut Özil.

- On druge igrače čini bolji. Drugima otvara prostor, stvara prilike, iz igre može izbaciti trojicu ili četvoricu igrača. Odmah se prilagodio klubu, a suigrači su istoga trenutka kada je zaigrao prepoznali njegove sposobnosti - rekao je Bilić na konferenciji za medije uoči utakmice s Liverpoolom.

Čekičari su u prvom dijelu sezone šokirali Anfield pobijedivši sa 3:0, a zanimljivo kako Bilićeva momčad dosad nije izgubila utakmicu protiv pet najjačih engleskih klubova.

>>Nema ludovanja za Novu godinu, Englezi i Španjolci bez odmora

Komentara 4

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:02 01.01.2016.

žžkoja sreća za Bilića da neće igrati Slovenac Janez Krampl.............hihihihihihihih..publika bi umrla od smijeha gledajuć kako se Janez bori s loptom!

VE
vecernji55
15:11 01.01.2016.

ČekiĆari

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
18:02 01.01.2016.

Slaven Bilić uoči okršaja s Liverpoolom saznao sjajnu vijest da je utakmica pomuču pravih hrvata brače Šapina lažirana i dogovorena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije