Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA INTERA

Mancini na poluvremenu poručio Kovačiću: Mateo, moraš biti brži

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
20.04.2015.
u 08:55

– Rekao sam Kovačiću da je prespor i da mora biti brži u nastavku. Poslije je bilo bolje, ali on je još mlad i raste iz utakmice u utakmicu – rekao je Mancini.

Inter i Milan sinoć su u gradskom derbiju podijelili bodove (0:0). Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je do 76. minute, a trener Intera Roberto Mancini otkrio je što mu je rekao u poluvremenu:

– Rekao sam Kovačiću da je prespor i da mora biti brži u nastavku. Poslije je bilo bolje, ali on je još mlad i raste iz utakmice u utakmicu.

Sudac je u 298. sudaru Intera i Milana poništio čak tri pogotka.

– Kako je moguće da suci ne vide ruku u šesnaestercu?! To su situacije koje rješavaju utakmice. Zašto suci ne rade svoj posao? – zapitao se kapetan Intera Andrea Ranocchia.

>> Tri pogotka poništena u derbiju Intera i Milana, Santini zabio za bod Kortrijka

Komentara 2

MA
Majur
10:24 20.04.2015.

Ma daj Mancini sjaši više sa Kovačića....klub ti je sjena nekad moćnog Intera i to već nekoliko godina. Kupite nekoliko igrača koji su sposobni odigrat dupli pas pa će i Kovačić imat sa kim igrati....bolje bi bilo za malog da ode, npr Arsenal bi bio za njega pravi klub,jedino bi se morao tamošnjih drvosječa pazit....

Avatar jonnyrebel
jonnyrebel
10:33 20.04.2015.

Mateo Kovačić je dobar igrać, i to je sve. Svakako za "lige petice", ali nebi baš rekao da je za najbolje klubove iz tih liga. Budimo realni, sa 21-om godinom takav talent je trebao rasturat u Interu, bit glavni igrać, vođa. On se još nije maknuo od toga da je talent. Nadam se da sam u krivu, ali moje mišljenje je da mu je budućnost Verona ili Parma a ne Real Madrid ili Barcelona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije