Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije vatrenih

Reprezentativci složni: U Osijeku ne možemo odigrati loše!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Davor Javorović/PIXSEL
13.10.2014.
u 23:01

- Cilj je bio da što prije zabijemo gol, a nakon toga nam je bilo jednostavnije. Drago mi je da smo uz ovakvu publiku zabili toliko golova

Fantastična utakmica koju su odigrali hrvatski reprezentativci protiv Azerbajdžana izmamila je osmijeh na njihova lica. Igrači su bili presretni, pokazali su kako se igra i bori za svoju domovinu.

- Odigrali smo odličnu utakmicu, u ovom gradu ne možemo odigrati loše. Vratili smo Osječanima i Vukovarcima za ono što su nam oni pružili. Radili smo sve što je izbornik od nas tražio, igrali smo presing, znali smo da smo spremniji od njih i da oni ne mogu pratiti taj ritam. Zasluženo smo pobijedili, rekao je Vedran Ćorluka za HRT nakon susreta.

Ivan Perišić u igru je ušao nakon ozljede Matea Kovačića i odigrao odlično. Zabio je dva gola, a i nakon njegova ubačaja postignut je autogol.

- Pokazali smo da znamo igrati nogomet, hvala publici, nadam se da ćemo tako igrati stalno. Oni su stajali u sustavu 3-5-2, bilo je rupa, a to smo odlično iskoristili. Imamo tri pobjede, nismo primili gol i to nam je motiv za dalje. 

Andrej Kramarić također se upisao u strijelce, upravo on je u 11. minuti otključao mrežu gostiju.

- Cilj je bio da što prije zabijemo gol, a nakon toga nam je bilo jednostavnije. Drago mi je da smo uz ovakvu publiku zabili toliko golova. Nije baš tako razbiti ovakve momčadi kao što se čini, ali uspjeli smo.

Jesmo li blizu plasmana na EP?

- Jasno je što se od nas očekuje. Jednim korakom smo već na Euru, ali moramo nastaviti ovako. Utakmica protiv Italije puno će nam značiti, kao i za naš narod i nadam se da ćemo odigrati dobro.

>>Kovač: Presretan sam, ovo nitko nije mogao očekivati

>>Kovačeva Hrvatska odigrala najbolju utakmicu i pregazila Azerbajdžan 6:0

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
23:11 13.10.2014.

Hvala i jednima i drugima....i Osijeku i repki !!!

FC
fcnuernberg
00:56 14.10.2014.

"Grad na Dravi, danas slavi..... " Bravo dečki, i sada na Italiju! Bolji ste od njih. Ako se usporede dosadašnje tri kvali-utakmice.

SA
sablja810
07:21 14.10.2014.

Niko najveci si ! Hvala ti i samo tako naprijed. Imas potporu navijaca. Zelimo ti uspjeha i malo srece koja ce ti trebati u nogometu. Pozz od Vukovaraca !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije