Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKA POBJEDA

Kovač: Presretan sam, ovo nitko nije mogao očekivati

niko kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.10.2014.
u 22:53

- Tražio sam od igrača da što prije zabiju gol i da ne čekamo. Otvorilo nam se i napravili smo nešto prekrasno za naš narod u Osijeku - rekao je Kovač.

Hrvatska je sa 6:0 razbila Azerbajdžan u Osijeku i osvojila devet svih devet bodova u prve tri utakmice. Izbornik Niko Kovač je i više nego zadovoljan.

- Presretni smo jer smo odigrali prekrasnu utakmicu s puno golova. Moglo ih je biti i više, ali sam sretan i zadovoljan.

U Osijeku je sve funkcioniralo.

- Uvijek se može još nešto naći. Pri kraju smo malo zastali, ali razumijem igrače jer sutra idu na put, vraćaju se u svoje klubove.

Je li Kovač očekivao ovako visoku pobjedu?

- To nitko nije mogao očekivati. Tražio sam od igrača da što prije zabiju gol i da ne čekamo. Otvorilo nam se i napravili smo nešto prekrasno za naš narod u Osijeku.

Kovač nije htio izdvojiti ni jedno ime.

- Moram pohvaliti cijelu ekipu. Ne bih nikoga izdvajao već bi pohvalio čitavu momčad.

Može još bolje

Kapetan Darijo Srna je konačno odigrao pravu utakmicu.

- Ključno je bilo što su si igrači pomagali. Možeš biti najbolji bek na svijetu, ali ništa ne možeš napraviti ako nemaš pomoć suigrača.

Je li ovo najbolje što reprezentacija može dati?

- Uvijek ima mjesta za napredak. Zadovoljni smo, ali ne smijemo stati. Moramo ovu godinu završiti u što boljem ritmu i raspoloženju.

Sada slijedi Italija, utakmica se igra 16. studenog.

S Jelavićem u odličnim odnosima

- To je kvalitetna momčad, igramo u gostima i bit će teško. S ovakvom ekipom možemo nešto napraviti, ali se treba puno toga posložiti.

Italija je sa samo 1:0 svladala Maltu.

- Ništa me ne može iznenaditi. Vidi se da je teško igrati protiv tzv. malih reprezentacija.

Još jednom je prokomentirao odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

- Nikica je dobro trenirao i svaka mu čast. Ne mogu nikome obećati minutažu. Trenirao je, ali je imao malih problema s koljenom i mislio je da je to najbolje rješenje. Rastali smo se u odličnim odnosima.

Halilović u U-21 reprezentaciji?

Kovač je dodao i da Marcelo Brozović, koji je odigrao svih 90 minuta sigurno, neće igrati sutra za U-21 reprezentaciju protiv Engleske kao ni Mateo Kovačić koji se ozlijedio. Ostao je Alen Halilović koji je dobio pola sata.

- Vidjet ćemo kakva je situacija s Alenom, proučit ćemo statute. Nadam se da će moći sutra igrati.

>> Kovačeva Hrvatska odigrala najbolju utakmicu i pregazila Azerbajdžan 6:0

Komentara 50

LO
lojtra1
23:27 13.10.2014.

To je Josipović slutio. Zato je i bježao što dalje od stadiona kao bjeloglavi vampir od češnjaka.

SA
santos008
23:39 13.10.2014.

Pozdrav lijepoj Kolindi,buducoj predsjednici ''Lijepe nase'',pozdrav izborniku ''Lijepe nase'',pozdrav kapetanu Srni i njegovimigracima na terenu ''Lijepe nase '',pozdrav Sildenfeldu i svim igracima na klupi ''Lijepe nase'',pozdrav svim gledateljima na stadionu ''Lijepe nase,pozdrav svim Osjecanima ''Lijepe nase'',pozdrav svim Hrvatima domoljubima ''Lijepee nase.''i na kraju sucut svim jugonostalgicarima ,pa cak i onom koji ne ide na utakmice a nije se udostojio pozvati svog ministra telefonom ,da napusti ''marakanu'' kad je gorila hrvatska zastava.onome sto siri mrznju po Izraelu i Hrvatskoj a spominje predsjednika HNS-a

KO
Komacero
23:26 13.10.2014.

Zacepio Niko i momcad gub...Ciri i ostalim nehrvatskim navijacima.nadam se da malo Nora navijala i da se dobro sprovela u Slavoniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije