Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Real pušta Balea u United za 113 milijuna eura i dovodi Hazarda!?

Luka Modrić i Gareth Bale
UESyndication/PIXSELL
15.12.2014.
u 20:43

Bale je ove sezone za Real odigrao 20 utakmica i postigao devet pogodaka

Gareth Bale nije sretan u Madridu i želio bi se što prije vratiti na Otok, tvrdi Daily Star. Prema njihovu pisanju, Velšanin bi uskoro mogao napustiti Real i otići u Manchester United.

Pozivajući se na izvore iz Španjolske, Daily Star tvrdi da je Carlo Ancelotti nezadovoljan igrama Garetha Balea i spreman ga je pustiti, a 'crveni vragovi' bi trebali za njega ponuditi nevjerojatnih 113 milijuna eura! U Unitedu smatraju da bi se s Baleom vratili na stare staze slave, a Real bi, pak, imao dovoljno novca za dovođenje Edena Hazarda iz Chelseaja, koji im je postao glavna meta.

Bale je ove sezone za Real odigrao 20 utakmica i postigao devet pogodaka.

>>Tomas Rosicky ismijao Manchester United prije ždrijeba Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije