Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ŠALA

Tomas Rosicky ismijao Manchester United prije ždrijeba Lige prvaka

Ždrijeb
Reuters/PIXSELL
15.12.2014.
u 12:48

Na svom Instagram profilu je češki internacionalac postavio fotografiji koja prikazuje kuglice i ždrijeb, ali na izvučenom papiriću piše "Not Man United" (Nije Man United).

U Nyonu je održan ždrijeb Lige prvaka i normalno da nije prošlo bez sitnih prepucavanja, ovaj put autor jednog od njih bio je Arsenalov Tomas Rosicky, a meta njegov nekadašnji suigrač Robin van Persie i Manchester United.

Dok je Arsenal čekao izvlačenje, u kojem su ga kuglice spojile s Monacom našeg Danijela Subašića, na svom Instagram profilu je češki internacionalac postavio fotografiji koja prikazuje kuglice i ždrijeb, ali na izvučenom papiriću piše "Not Man United" (Nije Man United), što jasno sugerira da tamo nema najtrofejnijeg engleskog nogometnog kluba.

Fotografija je upućena Van Persieju, koji je tijekom ljeta 2012. razočarao navijače, klupsko vodstvo i suigrače odlukom da odlazi u Manchester United. To je objasnio željom za osvajanjem trofeja, a ona mu se i ispunila jer je 2013. United bio prvak Engleske. Ali, nakon toga sve je krenulo u nekom potpuno drugom smjeru...

>> Mandžukić ide na Jedvaja, Subašić brani mrežu protiv Arsenala!

 

Live #ucl draw @robinvanpersie lol

A photo posted by Tomas Rosicky (@7rosicky) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije