Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na raketni pogon

Rakitić: Ponosan sam što sam dio ove momčadi koja piše povijest!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.12.2015.
u 15:18

Rakitićev doprinos bio je iznimno velik, sudjelovao je u svim uspjesima, a u finalu LP-a upisao se i u strijelce.

Pobjedom protiv River Platea 3:0, BarcElona je postala klupski prvak svijeta. 2015. godina je na izmaku, a katalonski klub završio ju je na uspješan način i tako svojim navijačima priuštio još jedno veliko slavlje. Osvojili su zaista sve. od prvenstva i kupa, Lige prvaka i europskog Superkupa, a sada su, eto, postali prvaci svijeta. Jedina su momčad koja je uspjela to natjecanje osvojiti tri puta.

"Prvaci!!! Jako sam ponosan što sam dio ove momčadi i što nastavljamo pisati povijest. Još jedan trofej ide za vas, moje ljubavi! A sad idem kući," napisao je Raketa na Instagramu.

Njegov doprinos bio je iznimno velik, sudjelovao je u svim uspjesima, a u finalu LP-a upisao se i u strijelce. Odlična godina donijela mu je i individualna priznanja pa je tako pobijedio u izboru Večernjeg lista za nogometaša godine, a i najbolji je sportaš Hrvatske.

Luis Enrique s ovom je momčadi napravio čuda i ponosan je na postignuća.

- Bilo je to atraktivno finale, a mi smo zasluženo slavili. Svaka čast igračima, ponosan je Enrique.

>>Ivan Rakitić na vrhu svijeta, s Barcelonom se upisao u povijest!

Komentara 2

SA
SajamTastine
22:45 20.12.2015.

Bravo Ivane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije