Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Ivane

Rakitić podigao pehar, a proglašen je i najboljim igračem finala!

Ivan Rakitić, Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
15.05.2014.
u 00:21

Ivan je tijekom cijele sezone vukao Sevillu, bio njihov najbolji igrač, a u sezoni je u svim natjecanjima postigao 14 pogodaka i upisao 18 asistencija

Ivan Rakitić na maestralan način je završio sezonu i okrunio ju osvajanjem Europske lige. Hrvatski reprezentativac osvojio je svoj prvi europski trofej, a zanimljivo je da je službeno proglašen najboljim igračem finala. Uistinu, odigrao je Raketa još jednu odličnu utakmicu, a upravo nakon njegovih asistencija Reyes i Bacca mogli su i ranije riješiti pitanje pobjednika.

Na kraju utakmice Rakitić je uzeo hrvatsku zastavu i omotao ju oko sebe te tako i u ulozi kapetana Seville prvi dotaknuo i podigao pehar. Postao je ujedno i sedmi Hrvat koji je osvojio ovo natjecanje. Prije njega to je uspjelo Ramljaku, Peruzoviću, Staniću, Oliću, Križanci i Srni, a samo je ovaj posljednji imao tu čast da kao i Rakitić primi pehar.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ivan je tijekom cijele sezone vukao Sevillu, bio njihov najbolji igrač, a u sezoni je u svim natjecanjima postigao 14 pogodaka i upisao 18 asistencija. Zbog toga su za njegove usluge zainteresirani veliki klubovi i možda se bliži njegov rastanak sa Sevillom. No, sad prvo treba proslaviti, a onda se pripremiti za SP u Brazilu na kojem od njega jako puno očekujemo!

>>Rakitićeva Sevilla nakon penala osvojila Europsku ligu!

Komentara 11

LE
legalis..
08:09 15.05.2014.

Bravo Ivane..Čestitam..

RA
raspad
08:53 15.05.2014.

Simpatican momak

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:44 15.05.2014.

Bravo Rakitiću, svaka čast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije