Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR U LP

Rakitić: Nije nam drago što moramo igrati s Juventusom

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.04.2017.
u 22:38

- Mandžukić mi je rekao da niti njima nije drago što moraju igrati protiv nas - rekao je 29-godišnji vezni igrač.

Hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Rakitić i Mario Mandžukić nisu zadovoljni što će za osam dana međusobno odmjeriti snage u četvrtfinalu Lige prvaka, rekao je Rakitić u razgovoru za talijanske sportske novine Gazetta dello Sport.

- Barcelona nije zadovoljna što će se suočiti s Juventusom, a Mandžukić mi je rekao da niti njima nije drago što moraju igrati protiv nas -  rekao je 29-godišnji vezni igrač.

Torinska stara dama za osam dana gostuje u Barceloni, a Rakitić je protiv njih zabio vodeći gol u finalu Lige prvaka 2015. u kojem je Barcelona slavila 3:1.

- Oni su prestižna momčad talijanskog nogometa. Nalaze se među pet ili deset najboljih ekipa na svijetu. Igrali smo protiv njih prije dvije godine pa znamo koliko su jaki - izjavio je Rakitić.

Demantirao je ranije napise medija kako on, Mandžukić i Juventusov Brazilac Dani Alves, bivši igrač Barcelone, imaju posebnu whatsapp grupu preko koje su komentirali njegov mogući odlazak iz Barcelone.

- To nije točno. Ne postoji nikakva grupa s njima koja bi se zvala Juventus - naglasio je.

Hrvatski reprezentativac je produžio ugovor s Barcelonom za dvije godine do srpnja 2021., a na ljeto klupu napušta trener Luis Enrique koji je u klub došao kada i on 2014.

- Miran sam kao i ostali ovdje. Bile su ovo dvije i pol spektakularne godine s njim, gotovo perfektne. On me je htio u Barceloni i na tome ću mu zauvijek biti zahvalan. Razumijem njegovu odluku i umor jer se bavi svim detaljima ovdje. Barcelona mu je pod kožom - rekao je Rakitić.

Enrique je u utorak ponovio na novinskoj konferenciji kako zbog umora namjerava uzeti stanku od nogometa. Rakitić je u Španjolsku stigao u siječnju 2011. kada ga je iz njemačkog Schalkea doveo u Sevillu sportski direktor Ramon Rodriguez Vallejo. On je najavio odlazak iz Seville, a u srpnju bi mogao preuzeti mjesto sportskog direktora Rome.

- Ode li u Romu bit će to uspjeh za njih. Imati njega je kao da kupiš deset novih igrača, to je nesumnjivo nešto pozitivno - rekao je Rakitić.

Hrvatski nogometaš je u nedjelju zabio svoj šesti gol u 40. nastupu ove sezone za Barcelonu. U pobjedi od 4-1 u Granadi odigrao je 87. minuta.

- Moramo nastaviti ovako, bilo je bitno uhvatiti ritam nakon pauze zbog reprezentativnih obveza -  rekao je pak novinarima nakon utakmice u Granadi.

Barcelona u prvenstvu ima dva boda manje i utakmicu više od vječnog rivala Real Madrida.

- Moramo nastaviti pobjeđivati, još uvijek ima puno utakmica do kraja, vjerujemo u sebe - poručio je hrvatski veznjak.

Komentara 2

BU
Bubalamala
08:25 05.04.2017.

Pa ako su jedni i drugi ne zadovoljni, naj bolje da odustanu od daljnjeg takmičenja !

DU
Deleted user
12:48 05.04.2017.

Ako Barcelona potkupi sudije,kao i protiv PSG,onda je sve moguce,ali ako bude fer-pley igra,onda Barcelona ispada sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije