Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker

'Pustite nas na miru, imali smo takav pritisak da smo počeli razmišljati radimo li dobro'

Davor Šuker
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
14.10.2015.
u 12:36

– Uvijek ima žita u kukolju. To će uvijek biti tako. Hvala svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se vidjeti u "kockastim" dresovima u Parizu

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, oduševljen je plasmanom reprezentacije na Europsko prvenstvo. Zahvalio je svima koji su pomogli u ostvarenju tog uspjeha.

– Čestitao bih igračima i nogometnoj obitelji na jednom velikom uspjehu. Zahvalio bi svima koji su bili uvijek uz nas, koji su nam uvijek bili potpora. Nadam se da ćemo svi biti zajedno u Francuskoj i da ćemo ispuniti randevu – rekao je Šuker, a prenosi HRT.

Osvrnuo se i na negativnost koja se nakupila oko reprezentacije. Posebice je tu mislio na dio navijača koji radi incidente, ali je pritom napravio lapsus.

– Uvijek ima žita u kukolju. To će uvijek biti tako. Hvala svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se vidjeti u "kockastim" dresovima u Parizu. Mi smo 1998. imali najbolju navijačku skupinu i nadam se da će to tako i biti.

Dotaknuo se i medija, Šuker tvrdi da je pod stalnim pritiskom.

– Mi ćemo samo igrati nogomet. Pustite nas više na miru. Napravili ste nam toliki pritisak da smo počeli razmišljati radimo li dobar posao – rekao je Šuker.

>>Pogledajte slavlje reprezentativaca uz Thompsonovu 'Lijepa li si'

>>Tko se još veseli Hrvatskoj na Euru?

>>Hrvatska je stvarno sila: Samo šest giganata uspješnije od kockastih!

Komentara 49

ZO
zoom
13:08 14.10.2015.

potpora hrvatskoj reprezentaciji i HNS- u borbi protiv huligana i puno uspjeha u francuskoj!

Avatar petrolio
petrolio
13:09 14.10.2015.

čestitke hrvatskoj i sretno u francuskoj!

DU
Deleted user
12:59 14.10.2015.

Od 1990. godine slušam propagandu crvenih kmera kako je sve što i miriši na hrvatsko odmah povezano sa kriminalom, prijevarama i slično. Ipak, nekada se sjetim "specijalnih metoda ratovanja" koje su upravo podrazumjevale laž, laž, samo laž i ponovljena laž. U tom svjetlu mi se čini da crveni kmeri upravo tom metodom ruše Republiku Hrvatsku jer u svemu tome kada slučajevi dođu na Sud uglavnom presude budu ili oslobađajuće ili kasnije u žalbi padnu u vodu. crvenim kmerima nije u interesu da se lopovi kazne, što bi bilo normalno, njima je u interesu da obezvrijede sve što je Hrvatsko. E tako možemio gledati i na odnos prema Reprezentaciji, a oni jadnici koji sudjeluju u pobuni su samo obični pijuni kojima upravljaju centri moći crvenih kmera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije