Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dominantni u regiji

Hrvatska je stvarno sila: Samo šest giganata uspješnije od kockastih!

Hrvatska - Bugarska
Foto: Pixsell
1/6
14.10.2015.
u 11:52

Devet puta, kao i Hrvatska, završnicu je izborila Nizozemska. Opet – jednom kao domaćin. I to je to, to je taj krug najuspješnijih europskih nogometnih sila!

– Nogomet je najbolji proizvod Hrvatske, pa mi smo od 11 velikih natjecanja otišli na devet! To je fenomenalan uspjeh! – ponavljao je Ante Čačić, sedmi izbornik koji će povesti hrvatsku reprezentaciju na neku veliku smotru, piše Goal.com.

I još jednom naglasio kakva je Hrvatska nogometna sila! Činjenično!

U tom razdoblju otkako se Hrvatska natječe u kvalifikacijama, onima za Euro 1996. godine, kockasti su od 11 natjecanja propustili Euro 2000. (Ćiro Blažević) i SP 2010. (Slaven Bilić). U tom razdoblju uspješniji su bili samo šest svjetskih giganata!

Od Eura 1996., dakle, samo su Španjolska, Njemačka, Italija i Francuska bile na svih 11 velikih natjecanja. S tim da su im Njemačka i Francuska po jednom bile domaćini pa nisu morali u kvalifikacije. Dok po deset nastupa u tom razdoblju imaju Engleska i Portugal, i također su obje po jednom bili domaćini.

Devet puta, kao i Hrvatska, završnicu je izborila Nizozemska. Opet – jednom kao domaćin. I to je to, to je taj krug najuspješnijih europskih nogometnih sila!

>>Cijeli članak o uspješnosti hrvatske nogometne reprezentacije pročitajte na portalu Goal.com.

>>Tko se još veseli Hrvatskoj na Euru?

>>Mi smo junaci danas, presretan sam što će se u Francuskoj čuti naša himna!

Komentara 69

DI
dinamojavolim1
11:57 14.10.2015.

ma da??nemoguce,pa huligani cijelo vrijeme tvrde da nam reprezentacija ne valja i da ju treba bojkotirat

Avatar KolindaBrozTito
KolindaBrozTito
12:08 14.10.2015.

Bojkot ? Da , ali kafića koji bojkotiraju Hrvatsku reprezentaciju . P.S. Dogovor je već pao, kupiti ćemo veliki TV , umjesto da novac ostavimo u "Bojkot kafiću" .

Avatar Cinco
Cinco
12:15 14.10.2015.

Zašto ste zatvorili komentiranje članka "Tko se još veseli Hrvatskoj na Euru?" To je propagandni članak, a komentari su svojevrsna anketa i ne želite vidjeti istinu. Hrvatski narod se veseli svakom uspjehu svoje države i reprezentacije Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije