Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trogodišnji ugovor

Prvi dinamovac nakon Prosinečkog u Zvezdi: Ibanez dogovorio prelazak!

'08.06.2013., Zagreb - Vjencanje Ivana Tomecaka i Ane Curak u crkvi Svete Mati Slobode. Luis Ibanez.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.06.2015.
u 12:05

- Nismo se cijenkali, Luis je još u četvrtak prelomio da želi u Zvezdu - poručio je menadžer omalenog Argentinca, Darko Alegić.

Luis Ibanez (27) postao je četvrto ovoljetno pojačanje Crvene zvezde, piše Mozzartsport.com. Prelazak je završen u noći sa subote na nedjelju, a Argentinac je dogovorio trogodišnju suradnju. Danas bi dosadašnji igrač Dinama trebao stići u Beograd.

- Nismo se cijenkali, Luis je još u četvrtak prelomio da želi u Zvezdu. Samo smo dali odvjetniku da provjeri ugovor. Ipak, nas je zvao evropski prvak. U ponedjeljak nas očekuju liječnički pregledi i potpis ugovora - poručio je menadžer omalenog Argentinca, Darko Alegić.

Ibanez je šest sezona nastupao za Dinamo, posljednju polusezonu proveo je u mađarskom Gyoru. On je prvi igrač, nakon Roberta Prosinečkog 1987. godine, koji je iz Dinama preselio na Marakanu.

>>Crvena zvezda stigla u Zagreb po Ibaneza: 'Šanse za transfer su 50 posto'

Komentara 20

KR
kruško1
12:44 28.06.2015.

Alagicuuuu,greskaaaaa

VA
Vandal
12:16 28.06.2015.

Mislim da po ZG nece mirno hodati

DU
Deleted user
13:55 28.06.2015.

curit će na lijevom beku u zvezdi :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije