Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši dinamovac

Crvena zvezda stigla u Zagreb po Ibaneza: 'Šanse za transfer su 50 posto'

'04.12.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina A, 6. kolo, GNK Dinamo - FC Dynamo Kijev. Luis Ibanez. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.06.2015.
u 08:48

Ibanez je obećao da ide u Mechelen, ali još uvijek nije potpisao ugovor s belgijskim klubom

Luis Ibanez, bivši lijevi bek Dinama, karijeru bi mogao nastaviti u Crvenoj zvezdi. Kako pišu srbijanski mediji, Argentinac se u Zagrebu sastao s čelnicima Zvezde, nakon čega su šanse za transfer postale veće no što su bile jer ih je Ibanez prvobitno odbio.

- Prije puta za Zagreb imali smo 1% šanse da ga dovedemo, mislim da su sada 50%, rekao je Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde, za Večernje novosti.

Ibanez je obećao da ide u Mechelen, ali još uvijek nije potpisao ugovor s belgijskim klubom. Zbog toga je Zvezda rekla da neće odustati od njega.

Ibanez je do 2013. godine igrao za Dinamo, zatim se vratio u Argentinu, u Racing, a prošlu sezonu proveo je u mađarskom Gyoru.

>>Luis Ibanez odveo pred oltar svoju Mateu!

Komentara 13

LO
ledo.ostrihon
12:09 25.06.2015.

Idi kuda hoćeš! Samo se ne vraćaj više u Dinamo molim te! U životu nisam vidio taktički i tehnički neškolovanijeg igrača koji se bavi profesionalnim nogometom.

BU
budagigo
11:32 25.06.2015.

I znaj lučo što god da su ti obečali lažu.pitaj belgijance ako ne vjeruješ.tamo postoji izreka"lažeš ko srbin" .

DP
Dule Pacoov
09:53 25.06.2015.

Para vrti gdje burgija neće ,nije Mamic gadljiv na novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije