Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Pamić srušio Hajduk, Istri drama i velika tri boda na Drosini

Istra - Hajduk
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
11.04.2015.
u 19:10

Momčad Igora Pamića vodila je konstantno i na kraju pobijedila 3:2 pogotkom u 90. minuti

Nogometaši Istre na svom su travnjaku u 28. kolu Prve HNL svladali Hajduk (3:2). Ako se izuzme dramatična završnica, bila je to još jedna teško gledljiva Hajdukova izvedba. Sve do prvog pogotka u 50. minuti gledatelji na Aldu Drosini nisu vidjeli doslovce ništa.

Tek jednom su Splićani zaprijetili, u 15. minuti Mijo Caktaš udarcem s petnestak metara. A onda je Dejan Radonjić, doveo Istru u vodstvo. Nakon proigravanja Brazilca Joa u prostor, s desne je strane pogodio suprotni kut nemoćnog Hajdukova vratara Marka Ranilovića. Možda je Stanku Poklepoviću koncepciju i zamisli poremetila rana ozljeda prvog vratara Lovre Kalinića koji je zamijenjen već u 25. minuti. Zapravo, dojma smo da je, barem kod prvog Istrinog pogotka pričuva Ranilović trebao biti bolje postavljen. No, na stranu to. Opet je Hajduk izgledao jadno i nemoćno, iako su uspjeli izjednačiti preko Antona Maglice. Hajdukov napadač pospremio je loptu u mrežu u 58. minuti nakon što je s petnaestak metara iskosa pucao Gotal. Njegov udarac Istrin je vratar Saša Dreven odbio na nogu Antona Maglice. I ta je situacija dvojbena jer je Hajdukov napadač, čini se, bio u zaleđu.

A da nije jučer bilo Zvonka Pamića utakmica Istre i Hajduka puno brže bi se zaboravila. Istrin veznjak najprije u 74. minuti postigao prekrasan pogodak iz slobodnog udarca preko živog zida, a onda je u završnici zabio za pobjedu svoje momčadi.

Čak se u 89. minuti činilo da će se Splićani izvući nakon što je loše reagirao Saša Dreven. Avdija Vršajević ubacio je s desne strane u peterac gdje je najviši u skoku bio Goran Milović. Njegov udarac glavom u vlastitu je mrežu skrenuo Istrin vratar Dreven.

Kada su se gosti već ponadali sjevnula je kontra domaćina. Heister je prošao po lijevoj strani. Nakon oštrog udarca loptu je odbio Ranilović, ali samo na vrh šesnaesterca gdje ju je znalački poklopio Zvonko Pamić i pogodio desni kut Hajdukova vratara. U završnici susreta crveni je karton dobio Hajdukov branič Avdija Vršajević.

>> Špaco: Učim igrače kako vezati kopačke, a neke sam poslao na šišanje...

Komentara 13

Avatar feudalac
feudalac
19:34 11.04.2015.

...komentar valjda jedinog objektivnog hajdukovca; "...Možemo mi srat šabanu , brendonu , tuđmanu , canjugi , miškoviću ,sucima , bogu jarcu , niko Hajduka nije uništija doli stoka koja se mota oko kluba zadnjih 25 god. Postali smo smijurija ,ja , sprda nas cila država , a vanka niko više ni nezna ko smo. A puna su nam usta pravde , poštenja i samih sebe. Mitomanizirali smo sami sebe nebi da niko osin nas nezna da je lopta okrugla , ko da jedino mi volimo svoj klub i dolazimo na stadion. Politiku smo lažno odj*****li a svaku važniju stvar nam i dalje kroji. Da stvar bude gora kad više nisu znali čime će nas lagat i što nam uzet digli su nas na emocije ka dicu od 5 god. Jer jbg. lakše je stoci stavljat u usta Hajduka , Dalmaciju , Hrvatsku nego zasukat rukave i radit. Zato nam i je kako je ..... A da će bit bolje ... Neće ! Jer moš prominit iljadu sustava i modela ako nisi prominija ćud isti ti je k...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:35 11.04.2015.

Sad je Pamic kriv haha

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:58 11.04.2015.

Najgori Hajduk u povijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije