Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Prilika za osvajanje trofeja bit će sigurno dodatni impuls Rijeci, ali vjerujem u nas'

Zoran Mamić
Daniel Kasap/Pixsell
12.05.2014.
u 17:26

- Ne znam kakvo bi iznenađenje moglo biti u našem kadru, znamo tko je na raspolaganju i puno će u toj utakmici igrati psihologija i pritisak - rekao je Zoran Mamić.

U utorak od 20 sati na Kantridi se igra uzvratna utakmica finala Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama. Riječani s Maksimira imaju prednost od 1:0.

- Čeka nas najljepša utakmica ove sezone pred punom Kantridom i pred dobrim kvalitetnim navijanjem. Očekujem feštu nogometa i mogu reći da sam sretan što sudjelujemo u finalu i što imamo šansu osvojiti Kup. Naravno da je prva utakmica i pobjeda Rijeke 1:0 u Zagrebu uteg na vagi koja preteže sad na njihovu stranu, ali mi ćemo napraviti sve da preokrenemo priču i vratimo se kući pjevajući - najavio je trener Dinama Zoran Mamić, koji se još nije odlučio tko će istrčati na Kantridi jer ima dosta problema s ozljedama.

- Sigurno da nije isto kad osvojiš duplu krunu i kad ju ne osvojiš. Mi to želimo i uložit ćemo sve da tako bude ove sezone. Vidjet ću na popodnevnom treningu kakvo je stanje u momčadi, situacija nije jednostavna, ali kao što smo već puno puta ove sezone imali probleme - neću tražiti opravdanje za bilo koji izostanak. Siguran sam da će oni koji će igrati dati sve od sebe i da će dobro odigrati. Ne znam kakvo bi iznenađenje moglo biti u našem kadru, znamo tko je na raspolaganju i puno će u toj utakmici igrati psihologija i pritisak. Osim što Rijeka ima veliku prednost i dobar rezultat, oni ne osvajaju i nemaju priliku svaki dan osvojiti trofeje i na njima je puno veći pritisak.

Mamić je za kraj istaknuo kako vjeruje u svoju momčad i dobar rezultat na Kantridi.

- Rijeka je odigrala dobru prvu utakmicu, bila je vrlo organizirana i kompaktna, a mi sad radimo na dobrim rješenjima koja bi nam donijela šanse i golove. To je ono što moramo primijeniti da preokrenemo rezultat. Rijeka osim dva prekida gdje su bili opasni, nije tad puknula po golu, Dinamo je kontrolirao utakmicu bez pravih prilika. Stvar je na nama, ukoliko mi budemo pravi sto posto, što nije jednostavno u ovom trenutku, onda teško koji protivnik može izdržati da Dinamo ne zabije gol. Naravno da treba respektirati rezultat prve utakmice, stadion, dobru atmosferu, da su oni rijetko u prilikama za osvajanje trofeja - što im je sigurno dodatni impuls. Vjerujem u svoju momčad i u to da će biti kvalitetniji nego u prvoj utakmici na Maksimiru - zaključio je trener Dinama.

>> Vjerujem da će Šimunić odraditi finale na najbolji mogući način! Ako zaigra...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije