Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

Vjerujem da će Šimunić odraditi finale na najbolji mogući način! Ako zaigra...

Joe Šimunić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
12.05.2014.
u 16:27

– Nisam ga vidio od presude, ali on je u svoju obranu uložio jako mnogo truda i živaca te se jako potrošio u posljednjih šest mjeseci – rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Na odluku Sportskog arbitražnog suda (CAS) u Lausanni, koji je odbio žalbu Josipa Šimunića zbog kazne Fife od 10 utakmica zabrane igranja za reprezentaciju zbog povika "Za dom", osvrnuo se i trener Dinama Zoran Mamić.

Mamić je na iskusnog stopera računao u uzvratnoj utakmici finala Hrvatskog kupa protiv Rijeke na Kantridi gdje će Dinamo pokušati nadoknaditi zaostatak 0:1 iz prve utakmice, ali Šimunić je pod upitnikom.

– To je upitno. Nisam ga vidio od presude, ali on je u svoju obranu uložio jako mnogo truda i živaca te se jako potrošio u posljednjih šest mjeseci – rekao je trener Dinama, a onda znakovito dodao:

– Vjerujem da će finale odraditi na najbolji mogući način. Ako ga ozljeda ne zaustavi.

Naime, Šimunić ima frakturu ručnog prsta, ali i problema s aduktorom. Utakmica Rijeke i Dinama igra se u utorak od 20 sati.

>> Odbijena Šimunićeva žalba!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cannabinoid
cannabinoid
17:03 12.05.2014.

zoki pa ti i tvoj brat tjerate ljude sa stadiona zbog 'hns mafijo', kako vas nije sram kupiti poene na simunicu. mrs iz hrvatske!

CA
Catalonia
17:50 12.05.2014.

Trebalo bi melindu i njoj slicne protjerati iz Hrvatske!!!!!zds.

VP
Vlasnik patenata iz kanade
16:50 12.05.2014.

A zasto se brani. Pa oduvjek je to htio.tako ke i izjavio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije