Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS:

'Zbog svega susret Dinama i Osijeka je utakmica visokog rizika'

BBB pred kućom Zdravka Mamića
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
26.10.2014.
u 13:15

Nogomet ne smije biti izgovor za nasilje, poručuju iz HNS-a

U svjetlu oružanog napada u Zagrebu, prilikom kojeg su ranjene dvije osobe, a koji se dovodi u vezu sa sukobima unutar navijačke skupine BBB, Hrvatski nogometni savez izdao je priopćenje za javnost koje donosimo u cijelosti:

- Utakmica Dinamo - Osijek je zbog novonastalih okolnosti proglašena utakmicom visokog rizika i stoga molimo sve osobe u organizaciji, kao i sve gledatelje, da se ponašaju odgovorno i da daju svoj maksimalan doprinos kako bi jedna nogometna utakmica bila odigrana u nogometnoj atmosferi. Hrvatski nogometni savez izražava žaljenje zbog događaja u kojem su dvije osobe pogođene iz vatrenog oružja te želi ranjenima brz i potpuni oporavak. Izaslanstvo HNS-a posjetit će dvije žrtve ovog napada čim to uvjeti dopuste, kako bi izrazili svoje želje za brzim oporavkom.

Nogomet nikada nije bio i nikada ne smije biti izgovor za bilo kakav oblik nasilja i netolerancije. Najoštrije osuđujemo takvo ponašanje i činimo sve kako bismo nasilje i netoleranciju odstranili s hrvatskih stadiona. Pozivamo i druge segmente društva, kao i sve dobronamjerne navijače, da nam se pridruže u tomu i da nogometne tribine učinimo isključivo pozornicama za nogometne utakmice. Nasilju i netoleranciji u nogometu ne smije biti mjesta! - zaključuje se u priopćenju.

>>Stotinjak BBB-a došlo pred kuću Zdravka Mamića, evo što su mu poručili!

>>Dinamo: Osuđujemo napad na mladiće u Dubravi

Ključne riječi

Komentara 3

KT
KTM
13:38 26.10.2014.

Ovo je moj DINAMOhttp://www.youtube.com/watch?v=aWUv2gl7VYs

Avatar bobdog
bobdog
15:18 26.10.2014.

m. vrijeme je

SV
sven222
20:42 26.10.2014.

Zašto utakmica nije prekinuta zbog vrijeđanja...jedna se može prekinuti kad se vrijeđa a kad je na štetu dinamice onda nemože...i onda kažu da oni ne upravljaju svim strukturama u nogometu...čudite se što pljuju po vama u vrhu HNS-a...pa to ste i zaslužili sa protežiranjem interesa samo jednog kluba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije