Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliski susret

Pogledajte tučnjavu Liverpoolovih i Sevillinih navijača tijekom finala

Liverpool - Sevilla, navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.05.2016.
u 22:03

U smirivanje situacije uključili su se i igrači Seville koji su molili navijače da se prestanu mlatiti i posvete se onom zbog čega su došli u Basel - nogometu.

Švicarci su se bojali dolaska nekoliko desetaka tisuća Liverpoolovih navijača u Basel na finale EL-a, očekivali su nerede u gradu kad proradi alkohol, ali to se srećom nije dogodilo. Procjene govore da je oko 30 tisuća navijača redsa bilo u gradu, ali dobro su se zabavljali i napravili odličnu atmosferu.

Međutim, zaiskrilo je na stadionu neposredno prije početka susreta sa Sevillom. Nekoliko desetaka navijača Liverpoola i Seville potuklo se, došlo je do bliskog susreta, ali brzom reakcijom policije spriječen je incident većih razmjera. 

U smirivanje situacije uključili su se i igrači Seville koji su molili navijače da se prestanu mlatiti i posvete se onom zbog čega su došli u Basel - nogometu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
05:48 19.05.2016.

Bilo je nereda i u gradu i na stadionu, bilo je baklji u finalu EL ali se to zataškava i ne preuveličava. da su to napravili Hrvati mamićevci i njihovi udbaški mediji bi vrištali cijeli dan! Prekrasna atmosfera! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije