Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristili gužvu

Pogledajte kako su Modriću ukrali kapu!

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
19.07.2015.
u 17:03

Luka je trenutačno na pripremama s momčadi u Australiji, a protiv Rome je odigrao prvu utakmicu nakon tri mjeseca.

Luka Modrić istinska je zvijezda Reala, a navijači ga naprosto obožavaju. Njegova ozljeda kraljevski je klub stajala borbe za naslov prvaka prošle sezone, a svi se nadaju da će ove godine biti zdrav i da će voditi momčad u nove pobjede.

Luka je trenutačno na pripremama s momčadi u Australiji, a protiv Rome je odigrao prvu utakmicu nakon tri mjeseca. Španjolski mediji pišu kako je Benitez očaran njime, da je zadovoljan kako radi na treninzima te da će mu on biti okosnica momčadi i da će na njemu graditi igru.

A koliko Luku cijene najbolje pokazuje snimka nakon utakmice protiv Rome, navijači su se trgali za njegov autogram, a gužvu je iskoristio jedan od njih koji mu je skinuo kapu s glave, a kasnije se i pohvalio 'ulovom'.

>>Modrić se nakon tri mjeseca vratio pred 80 tisuća gledatelja, Roma pobijedila Real

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
18:41 19.07.2015.

To je samo kapa i simpaticno je a nas mu je domoljub uzel vise od pola od transfera al to je ok kak veli fiskal prika od elite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije