Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA OZLIJEĐEN

Scholes: Tek sada se vidi koliko Modrić nedostaje Realu

Juventus - Real
Reuters
06.05.2015.
u 08:40

- Tek sada se vidjelo koliko je Modrić nedostajao Realu. Usudio bih se reći da je Real igrao s devetoricom igrača. Ramos je previše griješio, koliko je samo lopti krivo dodao - smatra Scholes.

Gareth Bale i Sergio Ramos našli su se na udaru kritika nakon što je Real u Torinu poražen od Juventus s 2:1 u polufinalu Lige prvaka. Baleu se zamjera se praktički nije vidio.

- Bale nije dobar. Od njega se u ovakvim utakmicama očekuje puno više i mora biti bolji - rekao je bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes u analizi utakmice.

Umjesto ozlijeđenog Luke Modrića u veznom redu je bio Ramos. To se nije pokazalo kao dobar izbor.

- Tek sada se vidjelo koliko je Modrić nedostajao Realu. Usudio bih se reći da je Real igrao s devetoricom igrača. Ramos je previše griješio, koliko je samo lopti krivo dodao - smatra Scholes.

>> Juventus golovima Morate i Teveza srušio Real, Ronaldo zabio za neizvjestan uzvrat

Komentara 9

MA
Majur
09:30 06.05.2015.

Luka je kralj....dečko od prognaništva, grbavih bih terena do kraljevskog kluba i jednog od najvažnijih igrača u Real Madrid-u....mislim da sitnim dušama koje ga još kritiziraju nije jasno da se Luka nikad sam nije hvalio nego svjetski treneri i svjetski igrači, ali..... šta oni znaju bolje od balkanskih foteljaša iza računala koji nisu u stanju dodati loptu na 5 metara.... Živio Luka majstore, gušt je svaki put gledat kako igraš!!

MA
Majur
12:48 06.05.2015.

@ muh A zašto lažeš?! Jel zato što voliš biti u pravu ili te kompleksi peru ili.....sad bi tebi trebao čovjek sve novine i TV stanice recitirati koje pozitivno u Luki pišu- govore.Ma problem je da si se našao prozvann u mojem prvom komentaru o balkanskim foteljašima koji ne znaju dodati loptu na 5 m, ali zato nogomet komentiraju..

DI
Diosiario
13:52 06.05.2015.

E moj Englez nije tek sad, nego se to lijepo vidjelo kad se Modrić ozlijedio prvi put, pa kad je Reala pomilovao raspored i onda su dobili još tri četri utakmice a onda su došli malo teži protivnici, Valencia u gostima i poraz, pa Atketico Madrid dva puta u kupu kralja poraz, pa Atletico u prvenstvu poraz od 4:0, pa Villareal kući nerješno, pa Athletic Bilbao u gostima poraz, pa jedva prolaz protiv Schalkea, i onda se vrati Modrić, Real je doduše izgubio u Barceloni od Barcelone ali tek kad je Modrić ostao bez daha, a onda serija pobjeda, pa onda opet ozlijeda Modrića i opet problemi. Dakle, to se ne vidi tek sad nego se to lijepo vidjelo krajem prošle i početkom ove godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije