Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENA STRUČNJAKA

'Očekivali smo odličnog i borbenog napadača, ali Mandžukić je bio sve samo ne to'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
14.04.2015.
u 23:35

"Mandžukić mi je izgledao kao da pokušava izazvati probleme. S kojim razlogom, nemam pojma."

Još jedna lošija utakmica je iza Marija Mandžukića. Protiv Reala je odigrao 90 minuta u kojima nijednom nije ugrozio Ikera Casillasa, a Goalov izvjestitelj dao mu je dvojku, najslabiju ocjenu od svih igrača večeras na Santiago Bernabeuu. Tek je jednom pucao prema golu Reala, ali to je otišlo pokraj gola.

Hrvatski napadač bio je jako nervozan, pa je tako u 56. minuti postao prvi igrač na utakmici koji je dobio žuti karton. Prethodio je tome duel sa Sergijom Ramosom u kojem mu je španjolski branič razbio nos.

- Mandžukić mi je izgledao kao da pokušava izazvati probleme. S kojim razlogom, nemam pojma. Često je bio na travnjaku, dok je u zraku često podizao laktove - rekao je Paul Scholes za ITV Sport pa dodao:

- Očekivali smo odličnog, borbenog napadača, ali on je bio sve samo ne to.

Nije ovo bila Mandžina večer, napravio je čak sedam prekršaja, izborio samo jedan. Ukupno je dobio samo 35,7 posto duela, u zraku njih 33,3 posto.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Atletico i Real riješit će pitanje pobjednika na Santiago Bernabeuu!

>> Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

Komentara 38

L0
luena 01
00:28 15.04.2015.

Ako je Mario bio sve samo ne borben zasto ga je Simeone onda drzao cijelih 90 minuta u igri a Torres dobije zadnjih deset minuta..Zasto ga nije mjenjao..Ajmo samo po Mariu pljuvati kao i obicno,prodaju ga nasi a nikako daa prodaju nesto moraju pisati..

Avatar xvalentinox
xvalentinox
00:36 15.04.2015.

aj vanja ostavi se nogometa,pisi o pletenu carapa ili kuhanja a ne o nogometu.

Avatar Idler 3
Idler 3
00:09 15.04.2015.

Volil bi od tih stručnjaka čut koji to napadač dobiva 90% duela pa još i 90% u skoku....il nam Vanja sam prepisiva nekaj kaj ne razme !? Kak ne bi bilo zabune....poglečte kolko je C.Ronaldo dobil zračnih duela, a najbolji je igrač svijeta !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije