Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi i Neymar

'Ovo su najbolji dani u našoj karijeri, ali ne smijemo skinuti nogu s gasa!'

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
20.12.2015.
u 20:27

- Jako sam sretan, puno smo radili da bismo ovo ostvarili i moram reći da nije bilo lako. Nastavljamo pisati povijest u ovom velikom klubu, kazao je Messi

Barcelona je pobjedom protiv River Platea 3:0 osvojila naslov svjetskog klupskog prvaka. Bila je to utakmica u kojoj su Katalonci dominirali, a ponovno se istaknuo trojac MSN. Messi je zabio jedan gol, Suarez dva, a Neymar je dva puta asistirao.

- Zbilja sam sretan, ovo je jedan od najboljih dana u mojoj karijeri. Puno mi znači osvajanje ovog trofeja, mi Brazilci jako cijenimo to natjecanje i vrlo sam emotivan po tom pitanju. Oduševljen sam jer ispisujemo povijest, rekao je Neymar, a nadovezao se Lionel Messi koji je zaigrao unatoč problemima s bubrezima.

- Jako sam sretan, puno smo radili da bismo ovo ostvarili i moram reći da nije bilo lako. Nastavljamo pisati povijest u ovom velikom klubu, kazao je Messi pa dodao:

- No, ne smijemo skinuti nogu s gasa, na vidiku su vrlo važne stvari koje još moramo napraviti.

>>Rakitić: Ponosan sam što sam dio ove momčadi koja piše povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije