Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NAPADAČ

Ovo je Brazilac kojega Dinamo želi dovesti kao zamjenu za Soudanija

Matheus Indio
Foto: Instagram
1/6
04.01.2017.
u 13:09

Najboljem igraču Dinama El Arabi Hilal Soudaniju na ljeto istječe ugovor, a Angelo Henriquez rado bi otišao jer više nije sretan u Maksimiru.

Kako je počeo prijelazni rok, u Dinamu su počeli raditi na dovođenju pojačanja koja su već duže u planu. Skauti su svoj posao odradili, plavi su gledali i pratili mnogo igrača, a sad je vrijeme za realizaciju. Naime, u Maksimiru bi rado sad napravili najveći dio posla kako bi trener Ivajlo Petev imao prilike u proljeće uigravati nove igrače, kako bi bili pojačanja u borbi s Rijekom za naslov prvaka, pa onda i za novi lov na Ligu prvaka. Plan je da do odlaska na drugi dio priprema u Tirsku Petev ima kompletiran kadar za proljetni dio prvenstva. Ljeto bi onda bilo rezervirano samo za nužna pojačanja, ustvrdi li se pokoja pozicija deficitarnom.

Matheus zabio tri gola

Kako na ljeto ugovor ističe najboljem igraču Dinama El Arabi Hilal Soudaniju, a Angelo Henriquez bi rado otišao jer više nije sretan u Maksimiru. No, pitaje je hoće li za njega stići nekakva ponuda s obzirom na vrlo skroman učinak u prošloj i ovoj sezoni. Stoga, bude li nešto od tih odlazaka, jasno je da plavi traže pojačanja u napadačkom redu.

Tako je na meti Dinama Matheus Indio, lijevo krilo portugalskog Estorila. Riječ je o igraču koji je rođen 1996. godine u Brazilu (igrao za U17 reprezentaciju Brazila), a iz Vasco de Game došao je prošlog ljeta u Estoril na posudbu.

Za Estoril je odigrao 16 utakmica, postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Tržišna vrijednost Matheusa procijenjena je na 500 tisuća eura, no to često nije pravi pokazatelj, a ni cijena koja se na kraju plati za određenog igrača.

Po ugovoru, na posudbi u Portugalu trebao bi biti do ljeta ove godine, no tu ipak glavnu riječ vodi njegov klub Vasco. Odlaskom Soudanija, bez obzira na to što plavi imaju Olma, Šituma, Fiolića... žele pravu zamjenu i Matheus im se čini jako zanimljiv.

Celtic bi Benkovića?

Pojačanja se traže i u drugim linijama (ovaj put plavi ne traže golmana), jer moguće je da ode i Sigali dođe li ponuda Racinga koji ga žali. K tome, navodno je Celtic zagrizao za Filipa Benkovića iako teško da škotski prvak u kojem igra bivši igrač Dinama Jozo Šimunović ima novca za kupnju ovog mladog nogometnog bisera koji je pod čvrstim ugovorom s Dinamom. A takvi onda imaju jako visoku cijenu, a teško da tako debelu lisnicu ima Celtic.

Komentara 6

ZI
zico
14:13 04.01.2017.

ovom se na licu vidi da će pripreme odradjivat u sokolu na šanku

VE
vecernji55
08:30 05.01.2017.

Faca ko da ga je Sammir napravio. I ove rincice u usima ne slute na dobro. Dinamo , nazalost, obicno realizira ovakve transfere. Dobrodosao sine moj.

DH
dalibor.hren
13:30 04.01.2017.

Ak su face, nek Soudaniju pojačaju ugovor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije