Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Osijek u Gradskom vrtu srušio Hajduk, otvorena je utrka za treće mjesto

Osijek - Hajduk
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/16
05.03.2017.
u 16:48

Utrka za treće mjesto sada je otvorena jer Hajduk i Osijek imaju po 41 bod.

Osijek je u 23. kolu HNL-a u Gradskom vrtu srušio Hajduk s 2:1. Junak Osječana bio je Muzafer Ejupi koji je postigao oba gola.

Osječani su došli u vodstvo u 63. minuti nakon što je Ismajli neoprezno srušio Ejupija, a sudac Bebek opravdano pokazao na bijelu točku. Makedonski napadač sam je izveo najstroži udarac i mirno pogodio za 1:0.

Ejupi je drugi gol postigao u 80. minuti. Hajdukov grčki veznjak Savvas je pogriješio na sredini terena i uslijedila je kontra Osječana. Lopta je došla do Ejupija koji je zaobišao istrčalog Stipicu i zabio na praznu mrežu. To mu je 11. gol ove sezone u prvenstvu.

Hajduk je u sudačkoj nadoknadi uspio tek smanjiti rezultat. Zabio je Futacs kojem je to deveti gol u sezoni.

Utrka za treće mjesto sada je otvorena jer Hajduk i Osijek imaju po 41 bod.

>> Mlada zvijezda Dinama: Imam kvalitetu za reprezentaciju, a vidim se u Real Madridu!

Rezultati by SofaScore

Komentara 9

KO
konzervativac
17:13 05.03.2017.

Ustvari pobjedio je Hajduk, ali su se novinari pridružili neprijateljima kluba slavne prošlosti!

BU
budaigigo
20:28 05.03.2017.

potpuno je normalno da haYdUkov trener ne skriva osječaje jer on je došao u dalmaciju,a kada čovjek dođe u dalmaciju ubrzo ga preplave osječaji i emocije tako svojstveni tome kraju i njegovim žiteljima.čovjeku dođe da zapjeva uz bevandu,ribu i maslinu u hladu pod kakvom starom murvom.ta emocija ,ta strast taj spoj dalmacije i španjolske danas se vidi u igri haYdUka dirigiranoj pod palicom juana carrila.na terenu haYdUk pljeni svojom harmonijom i skladom,miksom flamenka i klapske pjesme i haYdUk se tako opijen strašću i emocijom zaneseno hipnotički giba terenom 90 minuta ostavljajući gledatelje bez daha ali pritome i sam plača danak,odnosno cjenu jer na uštrb ljepote svoje prekrasne igre zanemaruje suštinu nogometne igre,a to je dati gol.sve ostalo je ok.čestitke treneru i onome tko ga je doveo od mene navijača dinama.svaka čast!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:00 05.03.2017.

Traži se smjena HNS-a i vlade, ovo je previše, reče mali joško, mateo doda da je igrač Osijeka neprirodno držao ruke kad je zabio drugi gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije