Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVU MOMČAD

Odbačenog napadača Dinama ne žele ni u Meksiku

27.09.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Liga prvaka, skupina H, 2. kolo, GNK Dinamo - Juventus FC. Junior Fernandes. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
31.01.2017.
u 07:25

Junior nije među željama trenera Ricarda La Volpea

Iako su čileanski mediji objavili da će Junior Fernandes karijeru nastaviti u Meksiku, točnije u Clubu Americi čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Naime, tamošnji list Record piše da Club America uopće neće pokušati dovesti odbačenog Dinamovog igrača, piše Goal. Junior nije među željama trenera Ricarda La Volpea, iako su Čileanci ranije pisali da ga trener meksičkog prvoligaša iznimno cijeni.

Jedno je sigurno - Fernandesova epizoda u Dinamu je završena, a ostaje nam za vidjeti gdje će na kraju nastaviti karijeru. Možda se ipak zadrži u Europi i odluči za neki od klubova iz Ukrajine ili Rusije...

>> Supruga otpisanog dinamovca je bijesna: Ovo mu je hvala za 46 golova?!

Komentara 2

LI
Lisabon
10:05 01.02.2017.

Taj clanak nije aktualan vec 3 dana jer je Fernandez otisao u Tursku.Jel vam mrznja prema Dinamu toliko vazna da to treba pisati iako je covjek potpisao za novi klub?OK vrijedjali ste Dinamo od dana kad ga je Petev otpisao,pa ste velicali igraca kojeg pljujete od kad je dosao u Dinamo,pa ga omalovazavate ovakvim glupijm naslovom (odbacenog... ne zele ni u Meksiku).Ajde vise maknite taj clanak i pisite o velikanima hrvatskog nogometa npr Gabricu koji je potpisao za treceligaski klub.To je vijest za naslovnice.....hajducko srce ostvarilo transfer zivota.....

MA
magnum2013
06:44 01.02.2017.

Zašto ste mi maknuli komentar. Samo sam pitao hoće li Marta sad i Meksikance popljuvati. Majke ti, ovdje je cenzura veća nego za Tita i Politbiro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije