Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVU MOMČAD
Povratak na članak

Odbačenog napadača Dinama ne žele ni u Meksiku

Junior nije među željama trenera Ricarda La Volpea

Komentari 2

LI
Lisabon
10:05 01.02.2017.

Taj clanak nije aktualan vec 3 dana jer je Fernandez otisao u Tursku.Jel vam mrznja prema Dinamu toliko vazna da to treba pisati iako je covjek potpisao za novi klub?OK vrijedjali ste Dinamo od dana kad ga je Petev otpisao,pa ste velicali igraca kojeg pljujete od kad je dosao u Dinamo,pa ga omalovazavate ovakvim glupijm naslovom (odbacenog... ne zele ni u Meksiku).Ajde vise maknite taj clanak i pisite o velikanima hrvatskog nogometa npr Gabricu koji je potpisao za treceligaski klub.To je vijest za naslovnice.....hajducko srce ostvarilo transfer zivota.....

VL
MA
magnum2013
06:44 01.02.2017.

Zašto ste mi maknuli komentar. Samo sam pitao hoće li Marta sad i Meksikance popljuvati. Majke ti, ovdje je cenzura veća nego za Tita i Politbiro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.