Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real pobijedio Osasunu

Novi užas u Španjolskoj: Nakon Barcinog, nogu slomio i bivši igrač Reala! Modrić se vratio u kraljevsku momčad

Bonnin
Foto: Twitter screenshot
1/5
11.02.2017.
u 22:40

Luka Modrić igrao je cijeli susret dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 88. minuti.

Današnji dan u Primeri obilježile su teške ozljede dvojice igrača. Prvo je stradao Barcelonin Aleix Vidal kojem je na gostovanju kod Alavesa (6:0) slomljen gležanj, a onda je u dvoboju Osasune i Reala nogu slomio i 26-godišnji obrambeni igrač iz Dominikanske Republike Tano Bonnin.

Njegova ozljeda dogodila se već u 12. minuti kad se sudario s Iscom, a potom je prevezen u bolnicu. Zanimljivo kako je Bonnin igrao u C momčadi Reala upisavši 27 nastupa.

Real je inače slavio sa 3:1 na gostovanju u Pamploni i vratio se na vodeću poziciju. Ima bod više od Barcelone (49-48) uz dvije odigrane utakmice manje.

Strijelci za kraljevsku momčad bili su Ronaldo (24'), Isco (62') i Luicas (90'+3) dok je Leon zabio jedini pogodak domaćina (u 33. minuti).

Luka Modrić vratio se nakon trotjedne stanke u sastav Reala odigravši cijeli susret, a u 28. minuti dobio je žuti karton zbog udaranja laktom. Mateo Kovačić u 88. minuti zamijenio je strijelca Isca.

 

>>Vatreno u gostima kod Alavesa: Huligani istukli Barcine navijače, Vidalu slomljena noga pri 6:0

>>Rakitić se vratio! Pogledajte njegov sjajan gol u pobjedi Barcelone

Rezultati by SofaScore

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
09:19 12.02.2017.

Grozno, pogotof nakon onog s Vidalom dan ranije. Jednom davno smo vozili ozljeđenog suigrača v Draškovićevu i svi skup doživjeli šok. Bilo je barem pet-šest polomljenih iz različitih ekipa, neke smo i poznavali. Do navečer sam se mislil ostavit nogometa....al već sljedeći dan trening i nastavil sam al scenu iz traume pamtim i danas !!!

NO
Niko__O
19:38 12.02.2017.

moli se korisnik HRVATIN da se ODMAH udalji od ovog članka jer je narodu prekipjelo i jer ne želimo čitati njegove notorne laži i izmišljene statistike na račun Luke Modrić, kojeg smišljeno blati već petu godinu. HVALA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije