Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki okršaji

Vatreno u gostima kod Alavesa: Huligani istukli Barcine navijače, Vidalu slomljena noga pri 6:0

Aleix Vidal
Foto: Twitter screenshot
1/5
11.02.2017.
u 19:16

Napali su ih palicama, a letjele su boce i stolice. U sukobu je teško ozlijeđen stariji muškarac.

Barcelona je u 22. kolu Primere uvjerljivo slavila na gostovanju kod Alavesa (6:0), a uvertira u utakmicu na ulicama Vitorije-Gasteiz bila je poprilično napeta. Naime, skupina od 50 maskliranih huligana napala je gostujuće navijače koji su u jednom restoranu mirno ispijali piće.

Napali su ih palicama, a letjele su boce i stolice. U sukobu je teško ozlijeđen stariji muškarac, a nakon što je prevezen u bolnicu stanje mu je stabilno.

 

Vatreno je bilo i na igralištu tijekom susreta kojeg po dobrom neće pamtiti Barcin Aleix Vidal. Njemu je pet minuta prije kraja domaći igrač Francois Theo Hernandez prežestoko uklizao i slomio mu gležanj. Sudac nije kaznio Hernandeza, ali ga je trener povukao iz igre dvije minute kasnije.

Čini se da je za Vidala sezona završena, a riječi potpore uputio mu je i Ivan Rakitić.

- Nadam se da Vidal neće dugo pauzirati. Bio sam u tom trenutku pokraj njega i stvarno je izgledalo jako ružno - poručio je Raketa.

>>Rakitić se vratio! Pogledajte njegov sjajan gol u pobjedi Barcelone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije