Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRZNAR O POTOPU:

Nogometaši Astre bili su opušteni, ovo nije prava slika

'11.07.2011., maksimirski stadion, Zagreb - Nogometasi GNK Dinamo odrzali su prvi trening na novoj travi i preuredjenom stadionu uoci utakmice Dinamo - Neftchi Baku. Damir Krznar.  Photo: Marko Lukuni
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
15.09.2014.
u 15:45

- Cluj je bio agresivniji i puno čvršći. Astra je ušla kao favorit, ali bez agresije i trke - rekao je Krznar.

Dinamo pokušava što bolje upoznati Astru, rumunjski klub koji će u četvrtak biti prvi suparnik plavima u skupini Europske lige. Tako je Marijan Vlak prošlog tjedna bio u Rumunjskoj, a sad je pomoćnik Zorana Mamića Damir Krznar otišao pogledati kako igraju u gostima. Vidio je 1:4 poraz Astre od Cluja.

- Mislim da nisam vidio pravu sliku, igrači Astre ušli su jako, jako opušteno u utakmicu, Cluj je bio agresivniji i puno čvršći. Astra je ušla kao favorit, ali bez agresije i trke, što im je inače odlika – javio je Krznar.

Astra ima problema, štrajkali su im igrači u četvrtak, u Cluju su dobili dva crvena kartona. Tko zna što im se vrzma po glavama. Tko je favorit?

- Teško je to reći jer ova utakmica nije njihovo pravo lice. Gledali smo mi i njihove druge utakmice, protiv Lyona su bili izuzetno dobri i ovaj poraz od Cluja ne smije nas zavarati. Isto tako uvjerljivi su bili u svom prvenstvu. Sve su to odigrali drukčije nego u Cluju. Inače su čvrsti, brane se s osam igrača, dobro izlaze, imaju tri odlična ofenzivca. Mogu reći da sigurno nismo slabiji od njih, igrački smo bolji. Kod njih mi se svidio Budescu, prava "desetka". Izgleda kao da ima pokoji kilogram viška, ali sve zna, kapetan je, ima pas, centaršut, u sustavu 4-2-3-1 on ima ulogu playmakera - zaključio je Krznar oduševljen Cluj Arenom.

>>Zoki kao Jose: Kad je na klupi, to je igračev problem

>>Henriquez I Wilson zabili za pobjedu Dinama nad Istrom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije