Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SVE FUNKCIONIRALO

Niko Kovač nije bio u potpunosti zadovoljan utakmicom s Ciprom

Niko Kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
04.09.2014.
u 23:20

- Nepotrebno smo izgubili nekoliko lopti na sredini terena - rekao je izbornik.

Izbornik Niko Kovač u Puli nam je pokazao budućnost hrvatske nogometne reprezentacije i ona izgleda obećavajuće! Debitiralo je pet igrača, a od prve je minute zaigrao najbolji strijelac Prve HNL Andrej Kramarić.

- Zadovoljan sam svojom igrom i šteta što nisam zabio, ali asistirao sam i pobijedili smo. Bila je to velika čast za mene, debitirati za reprezentaciju, igrati s ovakvim imenima, nikad to neću zaboraviti. Želim se zahvaliti i prekrasnoj publici, a sad slijedi Malta, idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Andrej Kramarić i nastavio:

- Neću sad govoriti jesam li se nametnuo izborniku, to prepuštam njemu, a ja ću svaku priliku pokušati iskoristiti i davat ću sve od sebe.

Izbornik mu je čestitao, kao i ostalim reprezentativcima, ali ipak nije potpuno zadovoljan.

- Bili smo bolji, jedino nisam bio zadovoljan s nekoliko situacija jer smo izgubili nepotrebno nekoliko lopti na sredini terena, ali sve u svemu, zadovoljan sam. Svi mladi su se pokazali, čestitam im i neka tako nastave u budućnosti - izjavio je Kovač.

Imat će zbog viđenog slatke brige za Maltu.

- Hoću, hoću, ali nadam se da će se vratiti Rakitić.

Barcelonin veznjak osjetio je bolove u mišiću pa je izbornik reagirao i preventivno ga ostavio na tribini, no protiv Malte bi trebao biti spreman.

>> Pomlađena Hrvatska na Mandžukićev pogon svladala Cipar

Ključne riječi

Komentara 15

ON
onztwo
00:18 05.09.2014.

Sad mozemo cak da se usudimo protiv Kosova nakon Malte hahah... Te nase glupe i jeftine prijateljske protiv Malte, Malte i opet Malte u zadnje dvije godine samo stete repki. Dobijemo ih 2,3 nula pa sve super, sve je uspjesno..... a kad onda igramo na Europskom ili Svijetskom protiv pravih ekipa svako se cudi kad izgubimo. Trebamo prijateljske protiv Francuske, Spanjolske, Njemacke, Engleske - tako se napreduje a ne protiv Malte.

EA
ex_animo
04:43 05.09.2014.

Jao vidi stručnjaka u komentarima. A protiv koga da su se pripremali za Maltu? Zašto bi igrali protiv jedne Njemačke koja igra nogomet koji nije ni sličan nogometu koji igra Malta. Zašto bi si izabrali teškog protivnika kad za 4 dana igramo važnu utakmicu. Ove utakmice služe da se uigra ekipa, da se isprobaju neke taktičke zamisli i da se isprobaju neki dobri igrači. Također je mali rizik od poraza koji bi demoralizirao ekipu. Dečki su odigrali odličnu utakmicu. U drugom poluvremenu je 6 izmjena razbilo igru, ali zato su tu prijateljske. Ako ste očekivali golijadu neku, onda nemate blage veze o nogometu.

GE
geronimo43
00:25 05.09.2014.

Cipar jaka ekipa. Sto reci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije