Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romeo Jozak:

Nešto je puklo u komunikaciji igrača i Kovača, a i ja sam imao poteškoće

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
09.09.2015.
u 14:20

– Meni pod Kovačem nije bilo poželjno ulaziti u komunikaciju. Iako je odluka IO bila da to tako bude, kaže Jozak.

Na suradnju sa sad već bivšim izbornikom Nikom Kovačem požalio se tehnički direktor svih reprezentacija Romeo Jozak. Svoje viđenje ponudio je na tiskovnoj konferenciji nakon sjednice Izvršnog odbora HNS-a.

– Dođu nam igrači iz najvećih klubova, imaju trenere koje tamo imaju, oni ih uče nekim stvarima, a u dva dana okupljanja pred Azerbajdžan vrlo se malo može napraviti na nogometnom planu, u tehničkim detaljima, ali puno na psihologiji. A nešto je puklo u komunikaciji igrača i izbornika. Ne smije se formirati paralelni sustav. A reprezentacija je ogledalo HNS-a i mora biti jedna duša i jedno tijelo – rekao je Jozak i dodao:

– Meni pod Kovačem nije bilo poželjno ulaziti u komunikaciju iako je odluka IO bila da to tako bude. Sa svim izbornicima u svim selekcijama imam jako dobru komunikaciju, to s Kovačem nije funkcioniralo.

>>Kovač više nije izbornik! Šuker: Nemamo novca za dovođenje kvalitetnog stranca

>>Tko bi trebao naslijediti Niku Kovača na mjestu izbornika?

>>Sve zablude bivšega izbornika Nike Kovača

Komentara 60

EM
Emergo
15:37 09.09.2015.

Niku Kovaca ,uostalom kao i citavu reprezentaciju sustavno su rusili i konacno srusili politicari koji su trenutno na vlasti u Hrvatskoj. Citava diverzija pocela je nakon pobjede nad Islandom i odlaskom u Brazil. Za sve nas to je bio velikii trenutak.No tadasnji predsjednik drzave,njegova stranka i jasno novinari pisali su o reprezantaciji Hrvatske na nacin kao da je to neka strana reprezentacija.Nakon Brazila Niko i reprezentacija sustavno su blaceni.Utakmica u Milanu te organizirana diverzija sa tribina u momentu kada je Hrvatska imala Talijane na koljenima bili su jasan pokazatelj na sto su oni koji ne vole Hrvatsku spremni.. O diverziji u Splitu dosta toga znamo.Iako odgovorni iz politicke vlasti ne izlaze sa onim sto znaju.I onim sto su napravili. Da zakljucim, i Niki Kovacu i deckima iz reprezentacije bilo je uzasno tesko igrati kada te vlast zemlje koju zastupas stalno i uporno pokusava rusiti i poniziti. Nisu problem Niko Kovac i igraci.Problem je u trenutnoj politickoj vlasti koja sustavno rusi svaki uspjeh Hrvatske kao drzave i Hrvata kao naroda.I koja je jednu super kvalitetnu ekipu dovela u stuaciju da se mora pitati sto ce se dogoditi na sljedecoj utakmici. Suker i ekipa iz HNS to dobro znaju.Nazalost ,Mamic nema ljudske niti nogometne kulture i mudrosti da shvati kako njegovo ponasanje nanosi veliku stetu ne samo naogometu vec i odnosima sjevera i juga Hrvatske.A oni koji mrze Hrvatsku samo koriste sve ono sto im samoljubivi i nesposobni karakteri omogucuju.

DO
dodotatino
14:41 09.09.2015.

Čitajući jučer i danas članke iz VL o smjeni Kovača mogu samo jedno zaključiti. Jučer drvlje i kamenje po izborniku a danas okretanje ploče (pročitajte Tomislava Dasovića) i već spinovi. Ustvari to je kontinuitet politike VL koji je počeo još u Milanu i natpisima iza njega, nastavio se sa svastikom i konačno ovom smjeno. Sve je usmjereno na rušenje trenutne postave HNS-a pa čak i po cijenu ispadanja sa EP. Ne pada mi na pamet braniti ili biti za ili protiv Šukera, Mamića i ostalih ali ovo je sramotno i podlo. Vrijeme će pokazati istinu no nadam se da zbog toga neće repka stradati. Narod ima uvijek vlast kakvu zaslužuje. To se može primijeniti i na medije.

ZO
zoom
14:51 09.09.2015.

kovač je morao otići, ne zbog jednog poraza nego zato što više nema autoritet nad igračima, a osim toga repka već godinu dana nema igru, nema ni glavu ni rep!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije