Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO TRANSFER

Navijači se sprdaju s Realom i Unitedom, Marca grmi: 'To je lakrdija!'

David de Gea
Mark Robinson/News Syndication/PIXSELL
01.09.2015.
u 17:50

Razmijenili su klubovi ugovore, sve poslali u španjolski nogometni savez, ali izgleda da je netko (sad optužuju jedni druge) poslao ugovor u krivom formatu. Kad je ugovor opetovano poslan, prošla je ponoć i španjolski nogometni savez nije mogao verificirati taj ugovor.

Kad prije desetak godina Hajduk nije dobro ispunio prijavu svojih igrača za europska klupska natjecanja, čelnike splitskog kluba pribijalo se na križ. Kao i druge naše klubove koji su s tim imali problema. Koliko god su pogriješili i donijeli probleme svom klubu, danas ih treba barem dijelom abolirati.

Marca: To je lakrdija!

Naime, još veći gaf dogodio se najvećim svjetskim klubovima, Realu i Manchester Unitedu. Pa ako se može dogoditi takvim mašinerijama kao što su Real i United, kako ne bi našim klubovima koji su daleko ispod te razine. Nakon dugih pregovora, komplikacija i natezanja oko prelaska golmana Uniteda Davida de Gee u Real, sve je ipak dogovoreno prije ponoći, prije istjecanja prelaznog roka u Španjolskoj. United je pristao na manju odštetu (30 milijuna eura), s time da je Real Unitedu trebao ustupiti i svog vratara Keylora Navasa.

Razmijenili su klubovi ugovore, sve poslali u španjolski nogometni savez, ali izgleda da je netko (sad optužuju jedni druge) poslao ugovor u krivom formatu. Kad je ugovor opetovano poslan, prošla je ponoć i španjolski nogometni savez nije mogao verificirati taj ugovor.

Svi se sprdaju s ova dva kluba, jedna priča kaže kako Real ima zastarjele Windowse 95 pa nije mogao otvoriti dokument. A Navas i De Gea mogu plakati.

Navas je odmah u Madridu obavio liječnički pregled, De Gea je bio u Madridu i veselio se povratku kući, zbog toga dosad nije ni branio ove sezone za Manchester. I sad možemo samo zamisliti kako se osjeća De Gea i kako će braniti za United nakon svega ovoga.

Sve svjetske naslovnice bave se ovim nevjerojatnim propustom dva velika kluba riječima kao što su lakrdija, pa i nešto težima. U takvom gafu najviše bi mogao izgubiti United jer De Gei ističe ugovor sljedećeg ljeta pa će moći otići bez odštete.

>> Real Madrid napao Manchester United zbog De Gee, evo što kažu

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
22:25 01.09.2015.

A kak se bu tek sprdali u Realu kad im na slijedećem prelaznom roku dojde za badaf >;-))

ED
Edomajka
20:03 01.09.2015.

To znaci da su bezveze prodali Ikera

Avatar wakanda
wakanda
21:02 01.09.2015.

ja isto nađem klubove za koje ću navijat...dinamo i real

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije