Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO TRANSFER
Povratak na članak

Navijači se sprdaju s Realom i Unitedom, Marca grmi: 'To je lakrdija!'

Razmijenili su klubovi ugovore, sve poslali u španjolski nogometni savez, ali izgleda da je netko (sad optužuju jedni druge) poslao ugovor u krivom formatu. Kad je ugovor opetovano poslan, prošla je ponoć i španjolski nogometni savez nije mogao verificirati taj ugovor.

Komentari 6

Avatar Idler 3
Idler 3
22:25 01.09.2015.

A kak se bu tek sprdali u Realu kad im na slijedećem prelaznom roku dojde za badaf >;-))

VL
ED
Edomajka
20:03 01.09.2015.

To znaci da su bezveze prodali Ikera

VL
Avatar wakanda
wakanda
21:02 01.09.2015.

ja isto nađem klubove za koje ću navijat...dinamo i real

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
01:57 02.09.2015.

Wakanda, eto, tako i ja :p Mislim da je ovo namjerno složeno i to od strane Reala. Prvo, De Gea nam ne treba. Drugo, mali se bahatio pol ljeta pa mu evo sad, I treće, ako već mora doći, doćii će iduće ljeto besplatno. Ja osobno mislim da je to apsolutbo bezvezan potez, Navas je vrhunski golman koji je trebao već prošle sezone braniti, čovjek ima 28 godina i može tu biti idućih 10 godina, a mali bahati klinac nek brani za repku i nek brani negdje drugdje. Rekao je da nikad ni za koje novce u Real, a sad bi, jel?

VL
NO
nojemalo
21:18 01.09.2015.

baš mi je saf oko srca teško

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:16 02.09.2015.

da su i jedni i drugi ozbiljno mislili, posao bi bio zaključen daleko prije ovog roka. meni je inače smiješno da uopće i postoje nekakvi rokovi. to uopće nije u duhu biznisa, što je i nogomet postao, nije to višeše sport. igrač, tj. radnik, prelazi k drugome poslodavcu, ako mu ovaj ponudi bolje uvjete. meni se sve čini da će se tu umiješati i sudovi, jer nije u poslovnom svijetu normalno da imaš rok u kojem možeš prijeći k drugome gazdi. postoje ugovori, koji se moraju poštivati, naravno. a ako ideš prije roka drugome, onda se i to uglavi i novi gazda plaća odštetu. sve čisto, bez ovakvih trakavica i smijanja, jel netko ima win 95, office 7, ie8, ili operu, safari... postoji i zimski prijelazni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.