Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je bio bolji?

Modriću bolja ocjena nego Mandži, pobijedio ga je i šesti put

Real Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.04.2014.
u 08:58

"Bio je odličan u posjedu lopte, što je Realu bilo posebno korisno kada je pred kraj htio zadržavati vrijeme. Pokazao je iznimnu inteligenciju kada je imao loptu"

Sinoćnja polufinalna utakmica Lige prvaka između Reala i Bayerna bio je ujedno i dvoboj dvojice najboljih hrvatskih nogometaša. Luka Modrić i Mario Mandžukić stajali su na suprotnim stranama, a Modrić je ponovno bio uspješniji. Naime, svih šest međusobnih dvoboja dobio je upravo on.

Osim što je Real slavio, Luka je ostavio nešto bolji dojam. Odlično je kontrolirao igru Reala, a nekoliko je puta sjajnim loptama proigrao suigrače. Uz to, pretrčao je 11,5 kilometara, a Goal.com dao mu je ocjenu 3,5.

Foto: Reuters (Ilustracija)

"Bio je odličan u posjedu lopte, što je Realu bilo posebno korisno kada je pred kraj htio zadržavati vrijeme. Pokazao je iznimnu inteligenciju kada je imao loptu", piše u opisu njegove igre.

S druge strane Mario Mandžukić također se silno trudio, ali bilo mu je vrlo teško usamljenom između Pepea i Ramosa. Ipak, nekoliko puta uspješno je spustio lopte suigračima, ali oni to nisu iskoristili. Njemu je, pak, Goal.com dao ocjenu 3.

"Često je bio u zračnim dvobojima, ali teško je protiv Pepea i Ramosa. Nije testirao Casillasa".

No, ovo je bila samo prva bitka. Već za pet dana Mandžo i Bayern mogu uzvratiti Realu.

>>Guardiola: Dominirali smo protiv Reala, šteta što nismo zabili

Komentara 6

PA
parasa
10:13 24.04.2014.

Objava: 24.4.2014 | 08:58 Tko je bio bolji? Modriću bolja ocjena nego Mandži, pobijedio ga je i šesti put........ Šta su igrali tenis ????

HA
hajduk1966
10:09 24.04.2014.

Luka odlican,Mandzo je vjerovatno imao upute od Guardiole po meni da se izvlaci kad Roben ili Riberi ulazi u sredinu tako je trener pripremio utakmicu ,tek ulaskom Milera i Goetzea Mandzo je igrao onako kako njemu odgovara i odmah see vidjelo da je Bajern opasniji,a za Joakima ako je Modric ispod prosjeka onda je Anceloti lud sto ga drzi 90 minuta a i portali sto mu daju uvijek dobre ocjene za nastup

MU
muh
11:19 24.04.2014.

Joakim dobro si napisao Lukica je jedan od lošijih u ovoj izvrsni Realovi momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije