Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Mateo Kovačić pokazao zašto ga želi Barcelona

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
11.05.2015.
u 15:43

Mateo se proslavio driblingom kojim je na mjestu izbacio dva igrača Lazija.

Mateo Kovačić odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Intera nad Lazijom. Hrvatski veznjak okrenut leđima asistirao je Hernanesu za pobjednički gol u 84. minuti (2:1).

Mateo se proslavio i driblingom kojim je na mjestu izbacio dva igrača Lazija te pokazao da se velika Barcelona s pravom zanima za njega.

>> Kovačić asistirao za pobjednički pogodak Intera protiv Lazija

Komentara 5

Avatar Abcda
Abcda
18:22 11.05.2015.

Mora vise poduzimati , igra previse ziceraski. Mozda mu Mancini ne da ...

HL
HV_LAKI102
21:07 11.05.2015.

Zvjezda je rodena,Kovacic mora imati stalno mjesto u Repki,naj jaci je dribler i tehnicar u nasoj repki.Uvodenjem starijeg provjerenog kadra u igru izbornik Kovac pravi naj vecu gresku,jer tad sva igra pada na pleca Modrica kojeg protivnicki igraci nemilosrdno tukuu i ozljeduju ga tako da mora mjesecima pauzirati.Nastavili se ovakva praksa i dalje Real nece vise pustiti Modrica da igra za repku,jednostavno bit ce uvjek povrjeden i nespreman kad nastupa nasa repka,i to sa pravom.Isto tako i Mandzukic je neucinkovit ,nema skim da kombinuje,nema kvalitetnih lopti,Olic je isluzeni vojnik,njemu je dovoljno 15 minuta da igra i to kad je rezultat povoljan,nema malog Mesija-Halilovica koji mora dobiti bar jedno poluvrjeme,dosta je bezveznog lutanja,ocekujemo medalju na EP,ali ako nastavimo po starom ispascemo opet u prvom krugu,a onda, adio!!

DH
dalibor.hren
17:20 11.05.2015.

"Asistencija" je na pamet, panično izbačena lopta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije