Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Ramos ponovno spasio Real, Livaja strijelac za Las Palmas

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Drago Hudika, Hina
10.12.2016.
u 22:49

Realov niz od 35 utakmica bez poraza traje pet i pol mjeseci, a zadnji poraz su ubilježili kod Wolfsburga 6. travnja ove godine u Ligi prvaka

U 15. kolu španjolske lige na Bernabeu nogometaši Reala pobijedili su Deportivo sa 3:2, a s 35.  utakmicom u nizu bez poraza u svim natjecanjima oborili su i klupski rekord.  

Bez Cristiana Ronalda, Luke Modrića, Karima Benzeme i Garetha Balea Real se jako mučio protiv Deportiva, koji je vodio do 84. minute s 2:1, da bi pobjedu Realu donio Sergio Ramos u sudačkoj nadoknadi. 

Real je poveo fantastičnim udarcem Alvara Morate u 50. minuti, no onda su gosti u samo dvije minute došli do dva gola. U 63. minuti Joselu je pogodio same rašlje, a u 65. minuti isti igrač je isoristio kontru za šokantno vodstvo momčadi iz La Corune.

U 84. minuti Real je izjednačio zahvaljujući mladom napadaču iz Dominikanske Republike Mariana Mejie koji je ramenom uspio pogoditi mrežu gostiju, da bi u 93. minuti Real došao do pobjede golom njihova "dežurnoga spasitelja" Sergija Ramosa koji je glavom zakucao loptu pod gredu za pobjedu. Mateo Kovačić je ostao na klupi Reala. 

Realov niz od 35 utakmica bez poraza traje pet i pol mjeseci, a zadnji poraz su ubilježili kod Wolfsburga 6. travnja ove godine u Ligi prvaka.

Dosadašnji rekord od 34 utakmice bez poraza držao Real pod Leom Benhakkerom iz 1989. godine. Real sada ima i niz od 26 utakmica bez poraza u Primeri, zadnji puta su izgubili 2. veljače od Atletica, a klupski rekord od 29 utakmica drži momčad iz 1995. godine.   

Realu je ovo bio i zadnji meč u Primeri ove godine jer uskoro putuju u Japan na Svjetsko klupsko prvenstvo.

U ranije odigranoj utakmici Las Palmas i Leganes igrali su neodlučeno 1:1. Domaća momčad je povela pogotkom Marka Livaje.

Hrvatski je igrač u 21. minuti doveo Las Palmas u vodstvo, a to mu je četvrti prvenstveni pogodak ove sezone.

Livaja je bio strijelac i u prošlom kolu protiv Athletic Bilbaa.

Nakon ubačaja s desne strane Marko je naletio na loptu i pospremio je iza leđa gostujućeg vratara.

 

Barcelona je u gostima pobijedila Osasunu sa 3:0, a Real Sociedad je kod kuće bio bolji od Valencije sa 3:2.

>>Hrvatski nogometaš potpuno izgubio živce, pogledajte trenutak 'ludila'!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

JU
Jure7
22:40 10.12.2016.

Dobar napadac, samo mu treba promijeniti glavu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije