Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Monaco uvjerljivom pobjedom preuzeo prvo mjesto

Monaco
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.12.2016.
u 22:18

Monaco je igrao još jednu sjajnu utakmicu postigavši četiri gola čime je ove sezone stigao do brojke od 53 pogotka što ga čini najefikasnijim klubom u svim ligama 'petice'

U susretu 17. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je na gostovanju pobijedio Bordeauxa 4:0 preuzevši vodstvo na ljestvici Le Championnata.

Monaco je igrao još jednu sjajnu utakmicu postigavši četiri gola čime je ove sezone stigao do brojke od 53 pogotka što ga čini najefikasnijim klubom u svim ligama 'petice'.

Junak susreta bio je trostruki strijelac Radamel Falcao (4, 50, 63-11m), a među strijelce upisao se Djibril Sidibe u 2. minuti. Danijel Subašić je branio bez greške.

Marseille je na gostovanju pobijedio Dijon 2:1 u susretu koji se trebao igrati u petak, ali je pomaknut na subotu zbog magle. OM je do pobjede došao golom Bafetimbija Gomisa u 87. minuti. Strijelac za goste bio je i Maxime Lopez (6), dok je pogodak za Dijon zabio Mehdi Abeid (78).

Bastia je porazila Metz 2:0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

U nedjelju su još tri utakmice, a sastaju se Lyon - Rennes, St Etienne - Guingamp i Paris St Germain - Nica.

Rezultati:
Bordeaux - Monaco 0:4 (Sidibe 2, Falcao 4,50,63-11m)
Dijon - Marseille 1:2 (Abeid 78 / Lopez 6, Gomis 87)
Nancy - Angers 2-0 (Dia 29, Puyo 63)
Lille - Montpellier 2:1 (De Preivelle 5, Sankhare 38 / Mounie 81)
Bastia - Metz 2:0 (Danić, Saint-Maximin 75)
Toulouse - Lorient 3:1 (Toivonen 8, 20, 60 / Moukandjo 27)
Nantes - Caen - odgođeno zbog magle

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije