Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene naših

Mandžukić igrač utakmice, dobio je ocjenu četiri

Mandžukić
Reuters (Ilustracija)
07.12.2014.
u 11:31

Sjajno je igrao i Ivan Perišić koji je asistirao sva tri puta u pobjedi Wolfsburga i učvršćivanju druge pozicije u Bundesligi

Mario Mandžukić i Ivan Perišić najviše su danas pokazali od hrvatskih predstavnika u elitnim europskim ligama, stoga su dobili i najbolje ocjene Goalovih stručnjaka. 

Četiri zvjezdice dobio je napadač Atletica, a kojeg su navijači proglasili igračem utakmice. Mandžukić je još jednom oduševio, potvrdio veliku formu.

Sjajno je igrao i Ivan Perišić koji je asistirao sva tri puta u pobjedi Wolfsburga i učvršćivanju druge pozicije u Bundesligi. Ivica Olić igrao je do 66. minute i nije bio jedan od zapaženijih "vukova".

A koje ocjene su dobili ostali hrvatski nogometaši pogledajte OVDJE!

>>Simeone: Nije slučajnost što se Mandžukić tako često nađe u prilikama

Komentara 3

Avatar kravata
kravata
13:50 07.12.2014.

Super Mario, još samo generalski pozdrav.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
07:30 08.12.2014.

Želim mu da i u repki proradi.

MR
mrkvan
08:08 08.12.2014.

U nedostatku Lukice, novine spašava Mandžo. Inače, osimm ozlljede, Lukica ima problem što bez njega Real sve pobjedjuje i postiže rekorde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije