Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener hvali igrače

Simeone: Nije slučajnost što se Mandžukić tako često nađe u prilikama

Diego Simeone
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
07.12.2014.
u 09:31

- Možda u ovoj utakmici i nije bilo toliko vidljivo da smo promijenili način igre, ali naša igra raste iz tjedna u tjedan

Atletico je sinoć pobijedio Elche sa 2:0 i ostvario šestu pobjedu u posljednjih sedam utakmica. Trenutačno se nalazi na drugoj poziciji, ima samo četiri boda manje od vodećeg Reala, a Diego Simeone zadovoljan je jučerašnjom predstavom.

- Zadovoljan sam kako smo odigrali i ostvarili smo ono najbitnije - upisali pobjedu. Znali smo da je Elche opasan kod prekida i na to smo posebno pazili. Imamo momčad koja jako dobro čita igru. Igrači su talentirani i rade jako kako bi bili što bolji. Tek kad smo poveli 2:0 sam se malo smirio, a samo sam zadnjih nekoliko minuta opušteno gledao, rekao je Simeone.

Mario Mandžukić ponovno se upisao u strijelce, bio mu je to šesti pogodak u prvenstvu.

- Možda u ovoj utakmici i nije bilo toliko vidljivo da smo promijenili način igre, ali naša igra raste iz tjedna u tjedan. Što se tiče Mandžukića, pa nije slučajno što se nalazi u toliko prilika.

>>Pogledajte kako je Mandžukić ponovno zabio u pobjedi Atletica

Komentara 1

Avatar SirOliverVR
SirOliverVR
13:53 07.12.2014.

...jedan je Đilkoš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije