Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ENGLEZIMA

Modrić: Španjolska liga je najbolja na svijetu, a Bale može osvojiti Zlatnu loptu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.01.2016.
u 17:58

– Najbolji igrači danas igraju u Španjolskoj. U Engleskoj je puno sjajnih nogometaša, no La Liga je broj jedan. Vjerojatno je to zbog svega pomalo: i vrijeme, i glamur, pa ta dva kluba – rekao je Modrić.

Luka Modrić prije dva dana u Zürichu je izabran u najbolju momčad za 2015. godinu, a engleske novinare zanimalo je može li Gareth Bale osvojiti Zlatnu loptu.

– Rekao sam mu, ako nastavi ovako, da nema razloga da ne uđe u momčad godine, a onda i osvoji Zlatnu kopačku. Odličan je igrač. Ima snagu, kvalitetu, sve... Vjerujem da će u budućnosti biti ovdje – rekao je Modrić za Telegraph.

Zanimljivo je i to da ni jedan igrač iz Premierlige nije izabran u idealnih 11.

– Najbolji igrači danas igraju u Španjolskoj. U Engleskoj je puno sjajnih nogometaša, no La Liga je broj jedan. Vjerojatno je to zbog svega pomalo: i vrijeme, i glamur, pa ta dva kluba (Real i Barcelona op.a.). Ta dva kluba  najbolja su na svijetu i to sigurno pomaže – rekao je Modrić.

>> Zar će Luka i Raketa dopustiti da se njihova era pamti samo po ispadanju od Turaka?

Komentara 7

KO
kodamesepita
20:25 13.01.2016.

a vi svi lijepi kao slike i vaše žene /djevojke vas zato ludo vole

SC
schwertransport
18:08 13.01.2016.

Ako si je sam kupi onda da

MA
mamunamegalo
18:31 13.01.2016.

navodno je radila u Dinamu i tamo ga vec lovila kad je vidjela konto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije